Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIO ZANIMLJIVU INFORMACIJU Janko Popović Volarić pozirao sa sinom

Jeste li znali čime se nasljednik glumca bavi?

 Izvor: Davor Puklavec/PIXSELL

Otac i sin - ili dvojica braće? Upravo s tom dvojbom brojne su fanove ostavile posljednje fotografije koje je objavio domaći glumac, 41-godišnji Janko Popović Volarić. Na njima pozira sa 22-godišnjim sinom Davidom, a pritom je otkrio i čime se on bavi.

Naime, na Instagramu, gdje ga prati gotovo 55 tisuća ljudi, glumac je objavio dvije fotografije nastale na setu serije 'Dar Mar', a na kojima uživa sa sinom jedincem, o kojem rijetko otkriva previše informacija. Ipak, ovog je puta obožavateljima dao da znanja da otac i sin - rade zajedno.

Janko je pozirao u policijskoj odori, a njegov sin u rukama drži mikrofon tonskog majstora. 'Obiteljska manufaktura... sin tonac, tata igralec', napisao je glumac pored prve fotografije, na kojoj on i David poziraju sa širokim osmjesima. Ipak,ubrzo je objavio još jednu, onu na kojoj su ozbiljni. '... i jedna ozbiljna. Reda mora biti!'.

Komentari na objave ubrzo su se počeli nizati, a mnogi su primijetili kako otac i sin izgledaju kao braća. 'K'o dva brata', '"Sve se dičim što na tatu ličim', 'sin izgleda stariji od tate, svaka čast, tako treba', neki su od njih.

Podsjetimo, iako javno o sinu ne odaje previše informacija, Janko ne skriva koliko su u dobrim odnosima. Često tako objavljuje njihove zajedničke fotografije na kojima ne skriva ponos svojim nasljednikom, kojeg je dobio sa samo 18 godina.

Povezane vijesti

Inače, Janko, koji iza sebe ima i trogodišnji brak s glumicom i aktivisticom Jelenom Veljačom. Trenutno uživa s instruktoricom fitnessa Petrom. To je ekskluzivno potvrdio za Story sredinom prošle godine, ali nije otkriva previše detalja nove veze.

"Sve se dicim sto na tatu licim."

  • sin izgleda stariji od čače svaka čast tako treba

Magazin

Royals