Leona Paraminski krajem prošlog mjeseca otkrila je kako joj se napokon ispunila dugo iščekivana želja. Naime, kako je tada potvrdila za Story.hr, njoj i tri godine mlađem suprugu Tinu Komljenoviću, s kojim živi u sunčanoj Santa Barbari, uskoro stiže - prvo dijete.

Sada je, pak, po prvi puta na društvenim mrežama pokazala rastući trudničku trbuščić, koji se već itekako nazire čak i ispod nekoliko 'komada' odjeće. Na Instagramu je, naime, podijelila simpatičnu fotografiju nastalu upravo u Santa Barbari. Na njoj sa širokim osmijehom pozira držeći se upravo za trbuh, a fotografiju je uljepšala i duga.

Trudna Leona Paraminski posljednjim 'potezom' izazvala brojne reakcije
Instagram 

Njezin 'trudnički sjaj' oduševio je i brojne domaće celebrityje, koji su na fotografiju reagirali 'emotikonima' srca i poljubaca. Najviše njih su njezini kolege, glumice i glumci Nataša Janjić, Sementa Rajhard, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Vučak Veljača, Marko Braić, ali i Lana Gojak Bajt, koja je i sama ekskluzivno za Story nedavno otkrila da joj stiže prva beba. Osim njih, fotografiju su 'lajkale' voditeljica Ana Radišić, nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić... 

Inače, vijesti o trudnoći posebno su lijepe s obzirom na to da glumica i suprug dijete priželjkuju već godinama. Tako je u intervjuu za Story.hr još 2017. godine Leona otkrila kako priželjkuje nasljednika ili nasljednicu. 'Nadam se da ću uskoro s vama podijeliti sretne vijesti', priznala nam je tada, a nekoliko godina kasnije ta joj se želja i - ispunila. Sve donedavno Leona se sa suprugom nalazila u rodnom Zagrebu, gdje je doputovala u prosincu.

'Zagreb je moj grad i uvijek se radošću vraćam, pogotovo za zimske praznike kada je sve nakićeno i veselo i kada je puno druženja s prijateljima po gradu. Ove godine nažalost nije tako. Situacija je sada trenutno takva. Ali me veseli da se ljudi druže po parkovima, uzmu kavicu i sjednu na klupu u parku ili uzmu kuhano vino, idu u šetnje, mi smo ipak balkanske duše pa ne predajemo se tako lako!', otkrila nam je tada glumica.

Trudna Leona Paraminski posljednjim 'potezom' izazvala brojne reakcije
Story 

Podsjetimo, ljubav svog života Leona je upoznala prije 18 godina, a nedugo nakon toga postali su nerazdvojni. Par se prije sedam godina odlučio preseliti u Ameriku gdje su 10. svibnja 2012. godine, na egzotičnim Karibima, izrekli i sudbonosno 'da'.