Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudna Leona Paraminski posljednjim 'potezom' izazvala brojne reakcije

Oglasili se brojni domaći celebrityji

 Izvor: Story

Leona Paraminski krajem prošlog mjeseca otkrila je kako joj se napokon ispunila dugo iščekivana želja. Naime, kako je tada potvrdila za Story.hr, njoj i tri godine mlađem suprugu Tinu Komljenoviću, s kojim živi u sunčanoj Santa Barbari, uskoro stiže - prvo dijete.

Sada je, pak, po prvi puta na društvenim mrežama pokazala rastući trudničku trbuščić, koji se već itekako nazire čak i ispod nekoliko 'komada' odjeće. Na Instagramu je, naime, podijelila simpatičnu fotografiju nastalu upravo u Santa Barbari. Na njoj sa širokim osmijehom pozira držeći se upravo za trbuh, a fotografiju je uljepšala i duga.

 Izvor: Instagram

Njezin 'trudnički sjaj' oduševio je i brojne domaće celebrityje, koji su na fotografiju reagirali 'emotikonima' srca i poljubaca. Najviše njih su njezini kolege, glumice i glumci Nataša Janjić, Sementa Rajhard, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Vučak Veljača, Marko Braić, ali i Lana Gojak Bajt, koja je i sama ekskluzivno za Story nedavno otkrila da joj stiže prva beba. Osim njih, fotografiju su 'lajkale' voditeljica Ana Radišić, nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić... 

Inače, vijesti o trudnoći posebno su lijepe s obzirom na to da glumica i suprug dijete priželjkuju već godinama. Tako je u intervjuu za Story.hr još 2017. godine Leona otkrila kako priželjkuje nasljednika ili nasljednicu. 'Nadam se da ću uskoro s vama podijeliti sretne vijesti', priznala nam je tada, a nekoliko godina kasnije ta joj se želja i - ispunila. Sve donedavno Leona se sa suprugom nalazila u rodnom Zagrebu, gdje je doputovala u prosincu.

'Zagreb je moj grad i uvijek se radošću vraćam, pogotovo za zimske praznike kada je sve nakićeno i veselo i kada je puno druženja s prijateljima po gradu. Ove godine nažalost nije tako. Situacija je sada trenutno takva. Ali me veseli da se ljudi druže po parkovima, uzmu kavicu i sjednu na klupu u parku ili uzmu kuhano vino, idu u šetnje, mi smo ipak balkanske duše pa ne predajemo se tako lako!', otkrila nam je tada glumica.

 Izvor: Story

Povezane vijesti

Podsjetimo, ljubav svog života Leona je upoznala prije 18 godina, a nedugo nakon toga postali su nerazdvojni. Par se prije sedam godina odlučio preseliti u Ameriku gdje su 10. svibnja 2012. godine, na egzotičnim Karibima, izrekli i sudbonosno 'da'.

Magazin

Royals