Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON JE ISKREN

Guru za ljubavne veze u videu skrušeno priznao da je varao suprugu

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Što je najčudnije, supruga je bila kraj njega dok je priznavao svoje grijehe, a on je veliki sljedbenik Biblije

Izvor: Instagram

Samoprozvani 'guru' za veze i odnose, 31-godišnji Derrick Jaxn, priznao je u YouTube videu da je varao suprugu Da'Naiu nekoliko puta i to dok je ona sjedila pokraj njega. Derrick je u svojim videima davao pratiteljima savjete kako imati sretnu i zdravu vezu te ga zbog toga na YouTubeu prati 750 tisuća ljudi, a na Instagramu 1,3 milijuna korisnika. Svi oni bili su zaprepašteni kad je njihov guru, koji tvrdi da slijedi učenja Biblije, priznao da se prema svojoj supruzi ponašao vrlo - nebiblijiski. Napravio je to tek nakon što je nepoznata žena otkrila da je imala s njim aferu. 

Nakon što se saznalo da ju je varao, Derrick je objavio video pod nazivom 'Jesam li varao u braku?', u kojem je priznao da je suprugu, s kojom je četiri godine u braku, varao s nizom žena. Dok je ona sjedila pokraj njega i držala ga za ruku, Derrick je priznao da je 'ovom poglavlju braka prethodilo poglavlje u kojem je potpuno zakazao kao suprug'. 'Ne govorim samo o flertanju i odlasku na ručak sa ženama, već o seksu. To definitivno nije u skladu sa bračnim zavjetima koje sam dao, niti je u skladu s učenjima Biblije o tome što znači biti vjeran', rekao je.

Povezane vijesti

Derrick je zatim priznao da je predao supruzi cijeli popis žena s kojima je 'mutio' jer 'sada više ne stoji iza takvih radnji'. Rekao je da razumije pratitelje koji nakon ovoga više neće slušati njeghov ljubavne savjete, ali se i zahvalio onima koji će ostati uz njega i dalje. Njegova supruga, s kojom ima dvoje djece, također je dobila priliku reći svoju starnu priče. 'Ne postoji opravdanje za to što je dovodio druge žene u naš brak. To je nešto što neću tolerirati ako mislimo nastaviti vezu', kazala je te je objasnila da je ostavila supruga nakon što je saznala da je vara.

'Nisam mu se vraćala i nisam popuštala, sve do trenutka kad sam vidjela da se u njemu događa stvarna promjena u načinu razmišljanja. 'Oprostila sam mu, a što je najvažnije, i Bog mu je oprostio', rekla je pa objasnila kako je podnijela zahtjev za razvod, ali da su sad ponovno zajedno i da mu je dala novu priliku. Podsjetimo, glasine o Derrickovoj nevjeri krenule su početkom mjeseca kad je žena po imenu Candice De Medeiros blogerici Tashi K rekla da je imala aferu s njim. Posjetila je njegov dom, a otišli su zajedno i na odmor u Miami u lipnju prošle godine. Derrick ju je tada uvjeravaio da on i njegova supruga žive odvojeno i da se razvode.

Najčitanije

Najnovije