Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON VIŠE OD 20 GODINA

Još jedna voditeljica odlazi s HRT-a: 'Opraštam se, idem u Maleziju'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Na HRT-u je od 1997. do 2000. bila novinarka i voditeljica, a od 2000. do 2007. radila je kao voditeljica i urednica preko 50 emisija u Zabavnom progrmu. Radila je i kao urednica i scenaristica

Izvor: Story

Danas je 58-godišnja voditeljica Ljiljana Vinković odradila svoju posljednju emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' u sklopu koje je vodila rubriku 'Stranci u Hrvatskoj' koja se prikazuje četvrtkom. Otkrila je kako odlazi u Maleziju, a nakon Ljiljane emisiju će voditi kolegica Ivana Vilović.

'Moja gošća danas je s razlogom šećer na kraju onoga što radim, jer se ja opraštam na način da nas dvije počinjemo jednu lijepu novu suradnju i ja postajem strankinjom u njenoj zemlji. U Maleziji', rekla je Ljiljana u emisiji. Na HRT-u je od 1997. do 2000. bila novinarka i voditeljica, a od 2000. do 2007. radila je kao voditeljica i urednica preko 50 emisija u Zabavnom progrmu. Radila je i kao urednica i scenaristica.

ljiljana vinković Izvor: Pixsell

Podsjetimo, Ljiljana je nakon četiri godine vođenja HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' dobila rubriku u sklopu emisije koju je radila svakog četvrtka. Tada se pisalo kako je smijenjena zbog dolaska 32-godišnje voditeljice Doris Pinčić na HRT. Ista sudbina zadesila je i Ivanu Vilović, no odluka šefova HRT-a najteže je pogodila Ljiljanu koja je zbog stresa navodno morala uzeti tjedan dana bolovanja.

Povezane vijesti

Ni samim zaposlenicima HRT-a tada nije bilo jasno zašto su je zamijenili s Doris. Odjel komunikacija HRT-a tada je izdao priopćenje u kojem su javili kako Ljiljana Vinković i dalje ostaje u sustavu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' te kako će nastaviti raditi u svojem matičnom odjelu 'Glazbeni sadržaji HTV'.

Najčitanije

Najnovije