Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako preživjeti vožnju trajektom s djecom? Ella ima trik za roditelje

Autor Irena Grgić

Pronašla je rješenje za ono što muči brojne roditelje

  Izvor: Instagram

Da putovanja s malom djecom ponekad znaju biti poprilično iscrpljujuć i nezahvalan zadatak, reći će svaki roditelj koji se barem jednom odlučio na malo dalji put u društvu mališana. Duge vožnje i sjedenje u automobilu za djecu je nerijetko dosadno, a zadržati im pažnju i smirenost do dolaska na odredište zna biti dosta izazovno. Iskustvo putovanja s malenima ima i jedna od najpoznatijih domaćih Influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik koja već nekoliko godina u društvu supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea odlazi na kraće ili dulje relacije s trogodišnjom Balie Dee te od prošle godine i jednogodišnjom Lumi Wren. Vesele djevojčice, poput većine vršnjaka, znatiželjne su i razigrane, a da bi joj povratak kući prošao bez glavobolje, Ella se dosjetila trika koji je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

 Ella Dvornik Izvor: Instagram

Naime, 30-godišnjakinja je na spomenutoj društvenoj mreži podijelila razgovor s mamom, blogericom Danijelom Dvornik kojoj je pojasnila kako su vožnju trajektom 'preživjeli' tako što je kćerkicama rekla da prilikom iste ne smiju napustiti automobil. 'Trajekti s dvoje male djece, neka hvala', pohvalila se Ella mami. No, osim što je ovim trikom izbjegla potencijalno lovljenje djece po trajektu, Influencerica ih je čekanjem u automobilu uspjela i uspavati, a ako je suditi prema fotografijama, trik je upalio i na 11 godina starijem suprugu.

 Ella dvornik Izvor: Instagram

Povezane vijesti


Inače, Ella je s obitelji posljednjih nekoliko dana provodila u Splitu gdje im se pridružila i mama Danijela. Nakon nekoliko zajedničkih dana, 54-godišnjakinja je sa starijom unukom otišla na Brač gdje su, kako je opisala u objavama na Instagramu, uživale u moru, suncu i plaži, a kasnije i pripremale ručak za goste koji su im dolazili u posjet - mamu, tatu i mlađu sestru Lumi.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image