Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ONA JE DO SVOG CILJA STIGLA

HRABRA DJEVOJČICA Dok baka nije gledala, Balie skočila u more

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Otvorila je sezonu kupanja

Izvor: Instagram

'Mislila sam da će je temperatura mora koja još nije dosegla toplinu za ulazak u more (barem ne meni), odvratiti od kupanja, ali Balie to nije omelo. Želja je bila veća', ovako je Danijela Dvornik opisala svoju stariju unuku, trogodišnju Balie Dee. Već je poznato da 54-godišnja Danijela živi na relaciji Brač-Zagreb, zbog čega starije kći Elle Dvornik često boravi na moru. S obzirom na to da joj jedan dio obitelji dolazi s Jadrana, pravo je veselje vidjeti je kako odrasta uz more. Koliko je hrabra, pokazala je jučer. Naime, skočila je u more i tako otvorila sezonu kupanja 2021. godine.

'Danas je bio divan, sunčan i topao dan. Jedan od onih dana koji, iako miriše na proljeće, podsjeća na ljeto. Osim što smo cijeli dan bile aktivne provodeći u šetnjama, parku i vožnji romobilom što je posebno veseli, na njeno inzistiranje otišle smo na 'beach'. Zapravo, od kada je došla na Brač nije prestala pitati: 'Baka, je li danas dovoljno vruće za more', jer biti kod bake u 'druga house', a ne ući u more je kao da nije bila. Totalno razumijem tu malu glavu. I tako dok sam ja bacala kamenčiće u more, Balie je svukla sve sa sebe i hrabro zakoračila u more, odlučna da otvori ljetnu sezonu 2021. Mislila sam da će je temperatura mora koja još nije dosegla toplinu za ulazak u more (barem ne meni), odvratiti od kupanja, ali Balie to nije omelo. Želja je bila veća. Pustila sam je da uživa. Jer to su ti trenuci koji ostaju za cijeli život. I onda na kraju dana, kad sam je spremila u pidžamu, napravila kakao i kad mi je šapnula: 'Baka, I love you', znaš da ništa nije važno u tom trenutku i da sav umor ima smisla', opisala je taj poseban trenutak baka Danijela.

Povezane vijesti

Da je trogodišnja djevojčica već prava zvijezda, dokazala je nekoliko puta. Ella je inače poznata po tome što voli s javnosti dijeliti obiteljske trenutke. Kada je Balie u pitanju, budite sigurni da ćete za taj dan dobiti dozu smijeha i pozitive. Tako je bilo i ovog Uskrsa. 

Najveća zvijezda tadašnje fotografije bila je preslatka Balie koja često nasmije Elline pratitelje. Njezin veseli duh i zabavne ekspresije lica nikada ne prođu nezamijećeno, pa su tako na posljednju fotografiju svi komentirali kako je glavna zvijezda i posljednje dvije fotografije koje je Ella objavila. 'Svi ste zgodni, ali kako Balie stoji ovaj kućni ogrtač, to je nevjerojatno', jedan je od nekoliko sličnih komentara.

Izbor Urednika

Royals