Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, 39-godišnja Meghan Markle i tri godine mlađi suprug, princ Harry, uskoro će proslaviti drugi rođendan sina Archieja, a kao najljepši poklon, maleni će dobiti sestricu koja bi uskoro trebala stići na svijet. No, ako je vjerovati pisanjima magazina New Idea, djevojčica, o čijem se imenu nagađa već mjesecima, navodno se već rodila. Kako tabloid piše u svom najnovijem izdanju, bivša glumica pokrenula je glasine o uranjenom porođaju nakon što je navodno viđena kako je u žurbi odvoze u bolnicu.

Meghan u tajnosti rodila kćerkicu?
Profimedia 

Izvor za spomenuti medij tako je ispričao kako je nedugo nakon Harryjevog povratka iz Velika Britanije, gdje je proveo tjedan dana zbog sprovoda princa Philipa, njegova trudna supruga hitno prevezena u crnom SUV-u, a s obzirom na to da je vojvotkinja trebala roditi kod kuće, izvor tvrdi kako je lako moguće da se porođaj već dogodio i to u obližnjoj bolnici. 'Cottage je najbolja bolnica u gradu i poznato je da su njihovi pacijenti redom poznate i bogate osobe. Meghan se sigurno moralo nešto dogoditi čim je porođaj kod kuće odlučila zamijeniti bolnicom', ispričao je neimenovani izvor koji tvrdi kako je prije nekoliko dana vidio vojvotkinju na putu za bolnicu.

Meghan u tajnosti rodila kćerkicu?
Profimedia 


Inače, službene informacije o rođenju drugog djeteta odbjeglog kraljevskog para još uvijek nema, ali s obzirom na to da je Meghan posljednji put u javnosti viđena prije dva tjedna, kada su je paparazzi snimili u društvu sinčića, a i do sada je bila poprilično misteriozna kada je riječ o trudnoći pa je istu tako otkrila tek u veljači ove godine, mnogi obožavatelji vjeruju kako bi tvrdnje o rođenju drugog djeteta mogle biti istinite.