Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Charles je prije Diane i Camille zaprosio devet godina mlađu

Dokumentarni film otkrio je prošlost princa od Walesa

 Izvor: Profimedia

Dokumentarni film 'The Royal House od Windsor', koji je objavio Channel 4, otkrio je da je prije princeze Diane u životu princa Charlesa postojala još jedna žena. Mirror piše kako je princu od Walesa njegov praujak, lord Mountbatten, pokušao namjestiti da se oženi njegovom unukom Amandom Knatchbull. Smatrao je kako je ona idealna supruga za Charlesa, iako mu je bila daljnja rođakinja i devet godina mlađa od njega.

princ charles Izvor: Profimedia

Charles je još 1977. Amandu vodio na krstarenje Karibima, a vjeruje se kako ju je tada i zaprosio. 'Charles ju je pitao želi li biti njegova supruga, no onda mu je na to negativno odgovorila. Puno su vremena provodili zajedno i zapravo vjerujem da su postali čak i prebliski. Postali su poput brata i sestre', rekao je jedan od pripovjedača u filmu. 

princeza diana Izvor: Profimedia

No kasnije je Charles upoznao Dianu, koju je oženio 1981. godine. Oni su se naposljetku razveli 1996. godine, a princ je kasnije oženio Camillu Parker Bowles, s kojom je i danas u braku. Amanda je pak sreću našla 1987. godine, kada se udala za za autora Charlesa Vincenta Ellingwortha, s kojim je dobila troje djece. Charles i Amanda i danas su u dobrim odnosima. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Charles se oženio dvanaest godina mlađom Dianom Spencer u svojima tridesetima. Diana je savršeno odgovarala uvjetima koje je kraljica Elizabeta postavila pred sina, a koji su glasili da mu odabranica mora biti plemićkog roda i djevica, a uz to i protestantkinja. No problemi u braku nastali su nedugo nakon njegova sklapanja, već krajem osamdesetih. Okrivljavali su jedno drugo za bračnu nevjeru, a za to su doznali mediji te preko njih ubrzo i šira javnost. Charles je potom obnovio dugogodišnju vezu s Camillom Parker Bowles s kojom se oženio 2005. godine. 

Magazin

Royals