Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRAĆAMO SE STAROM NORMALNOM?

Ida Prester se vratila tulumima: 'Nakon više od godinu dana muke i tišine'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Korak po korak prema 'normalnom'...

Izvor: Instagram

Sjećate li se kada je bio posljednji tulum na kojem ste bili? Onakvi kakve pamtimo prije početka pandemija koronavirusa, otišli su u zaborav. Nažalost, i dalje su na snazi određene mjere opreza, zbog kojih se ne partijaneri ne mogu do kraja opustiti. Tračak nade daje nam priča domaće pjevačice Ide Prester. Kako je još za vikend pokazala, susjedna nam Srbija polako popušta. Ida je tako odradila prvi tulum, zbog kojeg je neopisivo sretna. 

Samo da podijelim koliko sam sretna. Život se vraća. Nakon više od godinu dana muke i tišine, od ovog vikenda rade klubovi na otvorenom pa je vrata otvorio i naš najdraži klub na kojem smo se i vjenčali. Kad nakon dugog posta uđete u ovu masu sretnih lica, prijateljske vibre i plešete zajedno na neki divan beat, svi se smiješe i vesele.. KOLIKO nam je svima trebalo', napisala je presretna pjevačica uz nekoliko fotografija. Kako su mnogi ostali zbunjeni, objasnila je trenutku situaciju u Beogradu. 'U Srbiji je cjepivo dostupno od siječnja, redova za cjepivo više nigdje nema. U Hrvatskoj smo na dobrom putu. Ljudi - ovo je početak kraja agonije', s veseljem je zaključila. 

KOLIKO nam je svima trebalo

Pandemija je, kao i na brojne glazbenike, utjecala i na njezinu karijeru. Ranije ove godine je bila primorana odraditi online koncert. 'S bendom nisam svirala mjesecima. Strašno sam uzbuđena. A i moji dečki iz benda. Ovo je doba kada glazbenici zaboravljaju da su glazbenici. Mnogi moji kolege nisu nastupali već skoro godinu dana. Teško je to podnijeti, prvenstveno emotivno. Ovo će biti kratki akustični nastup, online, bez publike uživo, ali će nam pomoći da preživimo dalje', tako je tada komentirala situaciju. 

Povezane vijesti

Tada nam je i otkrila koliko joj nedostaje ranije spomenuti kontakt s ljudima, publikom. 'Nedostaje mi fizički kontakt s publikom jako. To je takav posao, interaktivni, mi smo bez publike obezglavljeni. Svakodnevno odgovaram na brojne poruke preko društvenih mreža, ni jednu ne ostavim nepročitanu. Ali gledati ljudima u lica dok pjevaš, kada pjevate zajedno isti tekst, kad vidiš da svi u prostoriji u tom trenutku osjećate isto - to je za mene neusporedivo i nezamjenjivo iskustvo. Bez obzira jesam li ja na pozornici ili sam dio publike na koncertu svojih kolega. Kolektivni trans', rekla nam je tada ne sluteći da će već protekli vikend partijati s omiljenim društvom. Ako je vjerovati Idi, ovo je početak kraja agonije. 

Najčitanije

Najnovije