U emisiji Good Morning Britain 54-godišnja Sinead O'Connor šokirala javnost priznanjem čime se bavila u mladosti, a brojni gledatelji za to zanimanje prije nisu ni čuli. Naime, kao 16-godišnja djevojka na zabavama se pojavljivala odjevena u 'nestašnu časnu sestru', a tako kostimirana trebala je ljubiti ljude. Zanimanje je nazvala - kisogram.

'Bila sam užasna u tome jer sam vrlo sramežljiva. U Irskoj si u to vrijeme mogao pronaći posao bilo kada. Radila sam u pizzeriji, ali sam radila i kao kisogram. Najdraža mi je bila uloga nestašne časne sestre, nosila sam odjeću kakvu su imale redovnice, dugačku haljinu, ali je na leđima bila potpuno otvorena. Čitala sam neke užasne pjesme na francuskom jeziku, a zatim bih nekom momku na glavu bacila gaćice', opisala je irska glazbenica najpoznatija po hitu 'Nothing Compares 2 U'.

Sinead O'Connor priznala kako je ranije radila kao 'nestašna časna sestra'
Profimedia 

Pjesma glazbenika Princea donijela joj je svjetsku slavu, a ona je kasnije pjevača nazvala zlostavljačem žena i tvrdila da ju je terorizirao i napao kada je tijekom 90-ih posjetila njegovu vilu u Hollywoodu.

Kako je ispričala za The New York Times, Prince ju je najprije prozvao zbog psovanja u intervjuima, potom je svog batlera tjerao da joj posluži juhu koju je ona više puta odbila i na kraju predložio borbu jastucima samo da bi je udario nečim tvrdim što je ubacio u jastučnicu. Nakon što je usred noći pješice pobjegla iz njegove vile, Prince ju je navodno 'uhodio svojim automobilom i pratio po autocesti'.

Kada su je u intervjuu pitali što sada misli o svojoj najpoznatijoj pjesmi izjavila je da je smatra u potpunosti svojom, bez obzira na to tko ju je napisao.

Sinead se godinama borila s bipolarnim poremećajem i depresijom, a u više je navrata najavljivala kako si planira oduzeti život.

'Ako uzmem ovo vrijeme za sebe, kako bih se izliječila, moći ću održavati turneje do kraja života. Ako to ne napravim, neću. Da znate kakve su mi bile prošle godine, znali biste o čemu govorim. Sve ću objasniti 2022. godine. Ako poduzimanje ovog koraka znači da je moja karijera gotova, neka tako bude, moram sačuvati jedini život koji imam', rekla je. Prije tri godina spas je pronašla u vjeri, na Twitteru je napisala da više nije kršćanka već muslimanka te promijenila ime u Shuhada’ Davitt.

'Bio je to prirodni zaključak mojeg inteligentnog teološkog putovanja', zaključila je.