Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sretna i nasmijana

ČESTITKE PRISTIŽU Ivana Paradžiković pohvalila se novom ulogom u životu

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Bivša novinarka i urednica emisije Provjereno, uspješno je privela kraju još jedno životno poglavlje

Izvor: Story arhiva

Ivana Paradžiković, nekadašnja urednica emisije Provjereno na Novoj TV, na Instagramu se pohvalila da je magistrirala odnose s javnošću na Sveučilištu Sjever u Varaždinu. 'Magistra, molim lijepo', napisala je pored fotografije na kojoj drži diplomu u ruci i pozira s akademskom kapicom.

ivana paradžiković Izvor: Instagram

Fotografija je u samo sat vremena prikupila više od tisuću lajkova, a čestitkama su se pridružile i brojne poznate osobe. Među njima je bio i Frano Ridjan, voditelj na Novoj TV. 'Sad znamo kako ćemo te zvati na gažu', napisao joj je Ridjan. 'Kraljica. Upornost prije svega… rezultati dođu', komentirala joj je jedna pratiteljica. 'Sve ti cvitalo, magistra. Bravo, bravo, bravo!', dodala je druga.

ivana paradžiković Izvor: Instagram

Prošle se godine Ivana Paradžiković pohvalila i rektorovom nagradom. Podsjetimo, početkom svibnja Paradžiković je otišla iz emisije Provjereno čija je urednica bila 11 godina. 'Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali', izjavila je nakon odlaska.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije