Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJEČNA LJUBAV

BAJKOVITE FOTOGRAFIJE Emotivni prizori vjenčanja Marka Pjace

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

NogometaŠ Marko Pjaca i njegova dugogodišnja djevojka Marija Pavičić zarekli su se jedno drugome na vječnu ljubav i vjernost. Koliko se vole najbolje dočaravaju fotografije s vjenčanja koje su nam ustupili

Izvor: Martina Škrobot Photography

Posljednjeg vikenda u svibnju povremeni nogometni reprezentativac Marko Pjaca vjenčao se dugogodišnjom djevojkom Marijom Pavičić, a Story donosi eksk­luzivne fotografije svadbenog slavlja. Budući da su i Marija i Marko željeli da njihovo vjenčanje bude intimno te da u krugu njima najbližih izmijene bračne zavjete u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu, a kasnije organiziraju i slavlje u šatoru na Jarunu, u konačnici je bilo stotinjak uzvanika. Njihova se želja idealno poklopila i s protuepidemiološkim mjerama koje su bile na snazi. Par je vjenčanje počeo planirati još sredinom prošle godine i čini se kako su doista imali sreće jer je zbog prirode posla kojim se bavi 26-godišnji sportaš izbor datuma bio relativno ograničen. A kako jedan od najskupljih dinamovaca živi izvan Hrvatske, točnije u Italiji gdje igra za klub Genoa, supružnici Pjaca organizaciju vjenčanja i cjelokupan dizajn povjerili su Josipi Skoblar iz JS Ateliera.

pjaca Izvor: Martina Škrobot

Nakon početnog razgovora prenijeli su joj svoje želje te u potpunosti prepustili osmišljavanje cjelokupnog koncepta vjenčanja i sve je ispalo točno kako su zamislili. Jarun se pokazao kao najbolji izbor lokacije zbog logističkih i tehničkih uvjeta, a dojam vjenčanja u prirodi postignut je zahvaljujući transparentnom šatoru čijom je unutrašnjosti prevladavala bijela boja. Dekoracije su izrađene od mnogo ruža uz trendi dodatak dehidriranih elemenata, a poseban akcent dale su grane orhideja. Glamur i elegancija prostora dodatno su naglašeni broj nim lampicama koje su pridonijele toploj atmosferi.

Iako je cijela priča bila nalik modernoj bajci, par koji je u vezi više od tri godine nije odustao ni od tradicionalnih elemenata. No pazili su da se običaji koje su odlučili uvrstiti u slavlje svojom elegancijom i profinjenošću uklapaju u koncept vjenčanja. Tako su prvi ples, bacanje buketa i rezanje torte bili dio protokola i izazvali snažne emocije uzvanika, no poseban trenutak koji svakako nije tradicionalan i zasigurno će ostati u pamćenju svima jest puštanje lampiona želja. Profinjen jelovnik također se uklopio u koncept, a pozitivne komentare i oduševljenje izazvao je većini omiljen sushi. Naravno, sushi nije bio jedino posluženo egzotično jelo, bilo je tu i drugih netradicionalnih delicija.

Osim hrane, veliku ulogu na vjenčanjima ima i glazba, a mladenci su odlično ‘pogodili’ angažiravši Jolu koji je pozitivnom energijom rasplesao uzvanike i dizao atmosferu cijelu noć. I to toliko da se u jednom trenutku i sam Marko prihvatio mikrofona te otpjevao njegov poznati hit ‘Otvori mi draga’. Prvi ples ipak su otplesali na pjesmu Sergeja Ćetkovića ‘Oči nikad ne stare’, dok im je jedan od uzvanika priredio pravo iznenađenje. Naime, darovao im je nastup Minee koja je svojim repertoarom rasplesane uzvanike podsjetila na stare hitove i neka bezbrižnija vremena.

Izbor Urednika

Royals