Postoji li osoba u vašem životu koja vam je oduvijek tiha patnja? Princu Harryju je izgleda to bivša djevojka, s kojom je prije Meghan Markle proveo sedam godina svojeg života. Riječ je o Chelsy Dasy, koja se sada ponovno našla na meti stranih medija. Procurila je priča kako su Harry i ona samo dan prije vjenčanja princa i Meghan razgovarali telefonom. Kako ističe izvor za Vanity Fair, razgovor je bio vrlo emotivan, a Chelsy je navodno i plakala. 

Sjetimo se, Chelsy je bila jedna od gošća na velikom vjenčanju princa Harryja. Međutim, nije pozvana na ekskluzivniji večernji prijem u Frogmore House. Kako bi izbjegnuo bilo kakve neugodnosti, princ je odlučio nazvati svoju bivšu djevojku. Prema Vanity Fairu, bio je to 'telefonski poziv pun suza' u kojem su prvi put zajedno došli do zaključka da je uistinu gotovo i da Harry nastavlja dalje s Meghan. 'Bio je to njihov posljednji poziv, poziv rastanka u kojem su oboje priznali da je gotovo. Chelsy je bila prilično emotivna zbog svega, bila je u suzama i gotovo da nije otišla na vjenčanje. Na kraju je stigla i obećala Harryju da neće pokušati uništiti zabavu', ispričao je izvor. 

Inače, ovaj se par prvi put susreo 2004. godine i navodno su imali vrlo turbulentnu vezu. Prekinuli su 2011. godine jer Chelsy nije voljela biti u središtu pozornosti i nije joj se svidjela sva ta frka povezana s kraljevskom obitelji. Upravo je taj kaos u obitelji utjecao i na Harryjevu suprugu Meghan, zbog koje je naposljetku odlučio i napustiti Britaniju. Inače, Harry i Meghan su nedavno proslavili treću godišnjicu braka.

Podsjetimo, prošle se godine pisalo kako je Meghan ljubomorna na Chelsy. Naime, britanski mediji su se tada raspisali kako je princ nekada imao privatan korisnički račun na Facebooku pod imenom 'Spike Wells', a na profilnoj je fotografiji nalazila se i njegova bivša djevojka Chelsy Davy. 'Meghan 'drži oko' na Chelsy. Zna da je ona napustila Harryja i da su oni još uvijek u kontaktu', tvrdi neimenovani izvor za navedeni medij te dodaje kako je Meghan 'luda' upravo zbog Harryjevog lažnog profila na društvenim mrežama. Cijelu situaciju pogoršale su vijesti o Harryjevom nekadašnjem lažnom profilu, ne može prestati razmišljati o tome. Sada Meghan vjeruje da Harry ima još lažnih Instagram ili Facebook 'profila', koje koristi kako bi čavrljao s Chelsy', zaključio je tada izvor.