Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JESSICA ALVES

Bivši 'ljudski Ken' uklonio 80 posto želuca, a glad više ne osjeća

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Jessica je otkrila kako je zbog terapije stalno osjećala glad pa su se shodno tome kilogrami brzo nakupili

Izvor: privatna arhiva

Influencerica Jessica Alves javnosti poznata kao Rodrigo, najpoznatiji ljudski Ken ponovno je iznenadila brojne obožavatelje diljem svijeta nakon što je priznala detalje nove operacije. S obzirom na to da je zbog hormonske terapije 'nabacila' nekoliko kilograma, Jessica je otputovala u Tursku kako bi se podvrgnula još jednoj operaciji. 

Ovaj put uklonila je veći dio želuca, a za strane medije, potvrdila je kako joj je ostalo još samo 20% obujma želuca. Zahvaljujući ovom drastičnom zahvatu kapacitet želuca se rapidno smanjio, a Alves više uopće ne osjeća glad. Nedavno je otkrila i kako je zbog terapije stalno osjećala glad pa su se shodno tome kilogrami brzo nakupili.  'Hormoni koje uzimam zbog tranzicije zadržavaju puno tekućine u tijelu, pa samo zbog toga stalno gladna', objasnila je za Mail online.

jessica alves ljudski ken Izvor: Instagram

Jessica je ranije rekla da joj je žao što je potrošila više od 600 tisuća funti na estetsku kirurgiju 'da bi bila čovjek za kojeg je mislila da bi trebala biti'. Pohvalila je kirurga jer je bio 'jedan od najboljih' i ostavio je bez 'ožiljka na vidiku'. 'Super se osjećam kad se pogledam u zrcalu. Život će mi biti toliko bolji jer se sada osjećam lijepo. Vratit ću se u London za šest tjedana i jedva čekam ići u kupovinu jer je bilo toliko odjeće, koju nisam mogla nositi zbog penisa. To me učinilo vrlo uzrujanom, ali sada napokon mogu biti svoja', kazala je prije nekoliko mjeseci. 

Još u srpnju prošle godine, Jessica je tijekom intervjua za Morning govorila o svojoj želji za operacijom. 'Razvijala sam se kao osoba i kao čovjek. Rođena sam kao transrodna žena. Tijekom svih godina kad ste me poznavali, borila sam se protiv činjenice da sam uvijek bila žena u sebi', izjavila je. Na pitanje voditeljice Ruth Langsford što je s ljubavlju u njezinom životu, Jessica je odgovorila kako joj je najvažnije voljeti sebe. 'Moj prioritet sam ja i moja tranzicija. Voljela bih imati dijete. Vizualiziram kako se brinem o svojoj bebi i kako sam s nekim tko me voli i prihvaća me onakvu kakva jesam'.

Povezane vijesti

Iako ju je želja da postane ljudski Ken proslavila, lani je u istom razdoblju započela transformaciju iz muškarca u ženu. Osim plastičnih operacija, Jessica je i velika ljubiteljica mode što nerijetko pokaže na društvenim mrežama. Zaljubljenica u plastične operacije je u posljednjih 15 godina na odlaske 'pod nož' potrošila preko 300 tisuća britanskih funti ne bi li što više nalikovala Kenu, a sada je očito konačno odlučila da želi biti žena. Dosad je imala više od 40 operacija.

Izbor Urednika

Royals