Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET PROBLEMI...

NIJE SRETNA Angelina i dalje negoduje unatoč sudskoj odluci

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Sud, naime, nije dozvolio svjedočenje njeno troje djece protiv Brada Pitta

Izvor: Youtube / Screenshot

Prije pet godina, glumica Angelina Jolie je predala papire za razvod od Brada Pitta, a upravo od tog dana traje njihova pravna bitka oko skrbništva nad njihovo petero djece, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnje Zahare, 14-godišnje Shiloh i 12-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa. Uz njih, imaju i 19-godišnjeg Maddoxa koji je punoljetan pa zato nije uključen u ovu obiteljsku dramu - barem ne pravnim putem. Prije nešto manje od mjesec dana, sudac je presudio u Bradovu korist pa sada dijele skrbništvo nad djecom. Unatoč tome, Angelina i dalje negoduje. 

'Troje je djece zatražilo svjedočenje', navode odvjetnici Angeline Jolie u sudskim dokumentima podnesenim u prosincu 2020. godine, koje je u četvrtak pribavio Us Weekly. S druge strane, neovisni odvjetnik upoznat s ovim slučajem rekao je u petak za Page Six da se dječje glasove zapravo čulo tijekom postupka. 'Dugačka, detaljna odluka temeljila se na stručnom svjedočenju ljudi s kojima su djeca razgovarala tijekom postupka, tako da su njihovi glasovi zapravo uzeti u obzir', rekao je. Inače, sudski dokumenti iz prosinca navodno ne navode koje je troje djece zatražilo svjedočenje protiv svog oca, ali se napominje da su djeca oko čijeg se skrbništva vodi postupak dovoljno stara da shvate što se događa u slučaju.

Sam sudski proces je trajao nekoliko mjeseci, a uključivao je mnogo svjedoka, stručnjaka i terapeuta. Angelina je kritizirala sudca koji nije dozvolio da djeca svjedoče. Glumica se cijeli ovaj proces trudila ukazati na druge probleme, iako se nije u potpunosti protivila zajedničkom skrbništvu. Brad je čak bio pod istragom zbog navodnog zlostavljanja djece jer je gubio kontrolu u njihovom prisustvu, no tih optužbi je oslobođen. Nakon pet godina, Brad je dočekao željenu odluku.

Povezane vijesti

Prije nekoliko je dana i procurila nova drama između bivših supružnika. Osim Bradovog problema s alkoholom i nasilnog ponašanja, sada su se pojavile i tvrdnje da je Pitt varao Angelinu s prostitutkama. Navodno je Angelina angažirala privatnog istražitelja koji je neko vrijeme pratio Pitta i doznao kako je slavni glumac nekoliko puta posjetio bordel i varao Jolie s prostitutkama, a osim što je uživao u preljubništvu, znao je posegnuti i za teškim drogama, navodi Page Six.

Izbor Urednika

Royals