Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNA MLADOLIKOSTI

Catherina Zeta-Jones: 'Jedem samo ono što me ne čini umornom'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Vitku figuru duguje svojoj prehrani

Izvor: Profimedia

Glumica Catherine Zeta-Jones u 52. godini života izgleda barem desetljeće mlađom. Zašto je tome tako, Oskarovka je ispričala u videu za Harper's Bazaar otkrivši pritom što sve pojede u danu. Na oduševljenje obožavatelja, podijelila je kako izgleda jedan njen dan, te što sve unese u svoje tijelo. 

Kao i mnoge od nas, Catherine najbolje pokreće - kofein. Zato ustaje rano, prije ostalih ukućana, kako bi u miru uživala u neophodnoj šalici kave. Oko osam sati ujutro majka dvoje djece sjeda za doručak, a što jede ovisi o godišnjem dobu. Zimi se Catherine najčešće odluči za zobenu kašu koju jede sa smeđim šećerom, bananama i borovnicama. U proljeće i ljeto,  mijenja jutarnji meni i dan započinje nemasnim jogurtom od vanilije, granolom, borovnicama i malinama.

Izvor: Profimedia

Vikend je vrijeme koje provodi s obitelji pa sa suprugom Michaelom Douglasom i njihovom djecom Dylanom i Carys, često ode na dobar britanski doručak. Počaste se slaninom, kobasicama, pečenim grahom i kajganom, a ponekad jedu i francuski tost iz kuharice Marthe Stewart.

Izvor: Profimedia

Catherine i Michael obožavaju zajedno ručati i trude se činiti to kad god ih ne sprečava posao. Njihov ručak uvijek uključuje salatu. Catherine, naime, jede salatu uz svaki ručak i večeru, a obično u salatu stavi špinat, pinjole, rajčice, plavi sir i suhe brusnice, te sve prelije maslinovim uljem, balzamičnim octom i senfom. Uz salatu, Catherine voli jesti pileća prsa sa žara, bakalar na žaru ili punjene patlidžane.'Volim pojesti nešto nakon čega se ne osjećam umornom', tvrdi glumica u videu. 

Povezane vijesti

Popodne obično uživa u čaju s domaćim kolačima i džemom, a u osam sati sjeda na večeru sa suprugom Michaelom. U videu zvijezda objašnjava da njihova tipična večera uključuje salatu, koju voli začiniti voćem (naranče, jabuke ili smokve), file mignon s umakom od shitake gljiva i pirjano povrće. Za desert jede sladoled i pitu od jabuka, a recept za nju naučila je od majke. 'Ne volim iznutrice, jetru, bubrege... Tripice, ne mogu to jesti!', rekla je Catherine koja se također drži podalje od svega što sadrži pojačivače okusa jer joj od njih oteknu usne. 



Izbor Urednika

Royals