Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET PROBLEMI Regionalni glazbenik doživio prometnu nesreću

Kratko se javio za tamošnje medije

 Izvor: Instagram

Prošle godine je vodio bitku s koronavirusom, koji ga je snažno zahvatio. Sve se to dogodilo nakon što je u siječnju prošle godine imao problema s plućima. Pjevač i jedan od članova žirija glazbenog showa 'Zvezde Granda', Đorđe David Nikolić je ponovno u problemima. Nažalost, kako javljaju srpski mediji, 56-godišnjak je doživio prometnu nesreću kod jednog trgovačkog centra u Beogradu.

Tamošnji mediji prenose da se oko njegovog automobila stvorila velika gužva i nastao je zastoj u prometu, a poznat je i detalj da je nervozno cijelo vrijeme razgovarao na mobitel. Na svu sreću, njemu nije ništa i nema nikakvih povreda, a šteta na automobilu nije velika. Kada su ga mediji kontaktirali povodom nesreće, on je u svom stilu poručio: 'Vani je plus 40, ‘aj zdravo''. 

S obzirom na to da je iza njega bila poprilično izazovna godina, prisjetimo se kako je za Story.hr govorio o virusu koji ga je zahvatio prije više od godine dana. 'Kašljem od siječnja. Od siječnja nemam svoj glas - pomislio sam, sve je to zbog alergija i mislio sam da će proći. Međutim, početkom ožujka stvari postaju ozbiljnije. Počinjem jako kašljati i nastupa trenutak u kojem se zabrinjavam. Odlazim na Kliniku za pulmologiju gdje mi pomaže doktorica Natalija Samardžić. Ona radi kompletan pregled - od kapaciteta pluća preko rendgena do vađenja krvi. Ukratko, nalazi su bili dobri, pluća su mi kao u plivača, krvna slika fantastična no kod snimke pluća dolazimo do problema. Snimak je pokazao traheitis - stanje koje može dovesti do ozbiljne upale pluća', prepričavao nam Đorđe tada.

'Cijeli svijet je generalno pretjerao. Za mene ovo predstavlja opomenu. Žrtve su, nažalost tu, no ovo nas je podsjetilo na to kako smo duhovnost potpuno otjerali od sebe. Uz tehnologiju i razvitak čovječanstva potpuno smo počeli uzimati stvari zdravo za gotovo, odnosno, kao da nam sve pripada. Pakao koji sam prošao me osvijestio - puno više ću cijeniti vrijeme koje mi netko poklanja, ali i vrijeme koje ja dajem. Voli bližnjega svoga kao samoga sebe - to je moto kojim se sada vodim', zaključio je Đorđe David.

Povezane vijesti

Magazin

Royals