Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kći Zdravka Čolića privlači pažnju vrućim fotografijama u kupaćem kostimu

Una je izrasla u pravu ljepoticu

 Izvor: Instagram

Starija kći pjevača Zdravka Čolića, 19-godišnja Una Čolić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a posljednjih dana posebno intrigira objavama na Instagramu u kupaćim kostimima. Brojni su obožavatelji zaključili da je naslijedila očevu karizmu te joj u komentarima dali do znanja da je prava ljepotica. 'San svakog momka', napisali su joj, a koliko je poznato, Una nema dečka i uživa u slobodi. Pozirajući u kupaćem kostimu na plaži i u moru, otkrila je do sad skrivene atribute. 

Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je njezin otac, navodno, platio oko 50 tisuća eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je privatnog vozača. Na Instagramu se često hvali putovanjima na kojima odsjeda u skupim hotelima, a obožavateljima nije promakla ni činjenica da je uvijek odjevena u skupe krpice. Nedavno je pozirala s Louis Vuitton torbicom koja stoji oko pet tisuća eura. 

Pjevač Zdravko Čolić  je kćer Unu i 14-godišnju Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. 'Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim', rekao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić, a osvrnuo se i na to koliko je ponosan na svoje kćeri. 'Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar'', rekao je Čolić.

Povezane vijesti

Magazin

Royals