Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OHO!

OPET NOVA PROMJENA Kći Zdravka Čolića ne prestaje 'škakljati' javnost

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Kći pjevača poprilično je aktivna na društvenim mrežama

Izvor: Instagram

Starija kći omiljenog bosanskohercegovačkog pjevača zabavne glazbe i svojedobno najveće jugoslavenske pop-zvijezde, Zdravka Čolića, 19-godišnja Una Čolić, privatni život nastoji držati što dalje od očiju javnosti, ali je zato poprilično aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje vlastite fotografije - te plijeni pažnju izgledom. Sada se, pak, odlučila za promjenu imidža te pritom oduševila brojne obožavatelje.

Izvor: Instagram screenshot

Naime, Una je nekad bila plavuša, ali je prošle godine kosu odlučila obojati u smeđe. Nedavno ju je osvježila svjetlijim pramenovima, a sada je otišla i korak dalje, pa je tako odrezala - šiške. Novim se imidžem pohvalila na Instagramu, gdje je prati gotovo 30 tisuća ljudi. 

Ne čude stoga brojni komplimenti koje redovito dobiva 'na račun' svog izgleda. Nedavno je tako bila na skijanju na Jahorini, odakle je objavila fotografiju, a komplimenti su se, očekivano, odmah počeli nizati. 'Bravo ljepotice, divna planina, divna Una. Tatin zavičaj', 'lijepa djevojka', 'preslatka si', 'ljepota', 'prelijepa si, Una', tek su neki od njih. 

Povezane vijesti

Inače, iako Zdravko Čolić rijetko govori o obitelji, supruzi Aleksandri i kćerima, Uni i njezinoj pet godina mlađoj sestri Lari, prošle je godine napravio iznimku te u intervjuu za 'Ekskluzivno' otkrio nekoliko detalja iz bračnog života. Otkrio je tako da, iako ni Una ni Lara ne gledaju oca kao poznatog pjevača, svjesne su njegove slave. 'Una već zna i svjesna je toga tko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvaća da joj tata nije 'tamo neki koji sjedi na kauču', ali jasnije joj je tek kada prijateljice traže kartu za koncert', otkrio je tada za navedeni medij.

Najčitanije

Najnovije