Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kći Zdravka Čolića iznenadila neočekivanim potezom

Komentari ne prestaju pristizati

 Izvor: Instagram

Starija kći omiljenog bosanskohercegovačkog pjevača zabavne glazbe i svojedobno najveće jugoslavenske pop-zvijezde, Zdravka Čolića, 18-godišnja Una Čolić, već sada plijeni pažnju svojim izgledom. Međutim, sada je brojne pratitelje na društvenim mrežama iznenadila drastičnom transformacijom.

Povezane vijesti

Una je, naime, svoju plavu kosu srednje dužine obojila u smeđe i produžila ekstenzijama, a sudeći prema reakcijama, promjena je 'pun pogodak'. Čini se da je i sama kći glazbenika jako zadovoljna svojim novim imidžom, jer otkada je promijenila frizuru, gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, gdje ju prati gotovo 25 tisuća obožavatelja.

Baš kao i Una, oduševljeni su, čini se, i njezini pratitelji, pa svaka objavljena fotografija nailazi na niz pozitivnih komentara i komplimenata. 'Lijepa djevojka.

Najljepša od sve djece pjevača

 Najljepša od sve djece pjevača, jer su one već sve operirane, a ona je prirodna. Bravo Una', 'lijepa na tatu', 'top model', 'prirodno jako lijepa, a vidim i jako humana djevojka', tek su neki od brojnih komentara oduševljenih pratitelja.

Inače, iako Zdravko Čolić rijetko govori o obitelji, supruzi Aleksandri i kćerima, Uni i njezinoj pet godina mlađoj sestri Lari, nedavno je napravio iznimku te u intervjuu za 'Ekskluzivno' otkrio nekoliko detalja iz bračnog života. Otkrio je tako da, iako ni Una ni Lara ne gledaju oca kao poznatog pjevača, svjesne su njegove slave. 'Una već zna i svjesna je toga tko joj je tata, za razliku od Lare, koja je mlađa. Ona shvaća da joj tata nije 'tamo neki koji sjedi na kauču', ali jasnije joj je tek kada prijateljice traže kartu za koncert', otkrio je za navedeni medij nedavno.

Magazin

Royals