Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAŠE OMILJENO MJESTO'

Claudia se oglasila o vezi s Goranom Jurenecom, a gdje je on?

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Na Instagramu je ostavila znakovitu poruku

Izvor: Instagram

Claudia Lucia Pioch, djevojka Gorana Jureneca poznatog iz showa 'Gospodin Savršeni', oglasila se na Instagramu i poslala znakovitu poruku nakon što je on izbrisao njihove zajedničke fotografije s te društvene mreže i zamolio pratitelje za malo razumijevanja. 'Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo', poručio je Jurenec još prije mjesec dana i nakon toga više nije govorio o odnosu između njega i Claudie.

Claudia Lucia Pioch Izvor: instagram story

No 27-godišnja Poljakinja na Instagramu je objavila story s porukom 'pozdrav s našeg omiljenog mjesta na kojem se fotografiramo'. I zbilja, Claudia je snimila trg u Berlinu na kojem su se ona i Goran fotografirali početkom lipnja, što je vidljivo iz fotografija na njezinom 'zidu'. 

Je li to potvrda da je par ipak u vezi, još nije poznato, no prilično je jasno da je Claudia mislila na Jureneca govoreći o 'njihovom omiljenom mjestu'. Podsjetimo, prekid Gorana Jureneca i Hane Rodić pratila je čitava regija, a vrlo brzo doznalo se i da je on u vezi s Poljakinjom. Leptirići nisu potrajali dugo, premda je par već govorio o zajedničkom životu, braku i djeci. 'Gospodin Savršeni' početkom lipnja otpratio je djevojku s Instagrama i izbrisao njihove zajedničke fotografije, no Claudia Lucia njega i dalje prati. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals