Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Caitlyn Loene

OBITELJ JE NEUTJEŠNA TikTokerica preminula u 20. godini

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Tužna vijest pogodila je Australiju

Izvor: Privatni album

Tužna vijest pogodila je Australiju. Naime, mlada TikTok zvijezda, Caitlyn Loene preminula je u 20. godini, javljaju strani mediji. Njezin otac, Philip Loene za The Mercury potvrdio je kako njegova mezimica nije više među živima, a emotivnom porukom oprostio se od nje.

Izvor: Privatni album

‘Bila je dražesna i zabavna mlada žena. Bila je neprocjenjivo vrijedna našoj obitelji. Ne postoje riječi s kojima se može opisati naš gubitak i ono što osjećamo’, rekao je potreseni otac. Brojni obožavatelji i prijatelji opraštaju se od Caitlyn na društvenim mrežama, a obitelji su pružili virtualnu podršku.

tik tok zvijezda
Izvor: YouTube

‘Nikada ne znaš kakav je netko doista. Iako misliš da je sretan i ispunjen, realnost je nešto drugačija. Nadam se da si sada pronašla svoj mir. Neka te anđeli čuvaju. Nedostajat ćeš’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Inače, 19-godišnja TikTok zvijezda u kratkom roku postala je prava zvijezda na spomenutoj mreži.

Imala je više od 50 tisuća pratitelja, a neke njezine videosnimke pregledane su više od pet milijuna puta. Njezin sadržaj uglavnom je bio vezan za poljoprivredu s obzirom na to da joj je otac u toj industriji već godinama. Obožavala je životinje, a radne navike je stekla još od malih nogu, potvrdili su članovi obitelji.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals