Simpatična kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Bahra Zahirović gledatelje je uvijek uveseljavala svojim živopisnim analizama događaja na farmi. Iako sa sobom nosi i tužnu životnu priču koju malo tko zna, uvijek je nasmijana i ne dopušta da ju išta sputava u ostvarenju svojih ciljeva. Upravo je jedan takav dosegnula. Naime, kako je otkrila za RTL Exkluziv, dobila je novi holivudski osmijeh. 

'Kroz glavu mi je prolazilo 'hvala ti, Bože samo da sve dobro uspije, neka budem nova Bahra, neka sve završi u najboljem redu', ispričala im je Bahra. 'Čula sam pohvale da sam bila hrabra, a to sam prihvatila od prvog straha koji mi je bio prisutan. Normalno, nikome nije ugodno, pogotovo te bušilice, brusilice i tako dalje, ali sve sam prihvatila', ponosno je istaknula.

NOVI HOLIVUDSKI OSMIJEH Bahra: 'Ne mogu odoljeti kako se osjećam sretno'
RTL 

'Evo svi su moji zubi na broju, sretna sam. Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno. To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh', istaknula je Bahra koja se na kraju zahvalila cijelom timu i svima ostalima koji su joj pomogli.

Podsjetimo, Bahra je svoju životnu priču ranije ispričala pred kamerama. 'Odvojili su nas od roditelja, tako da smo već u najranijoj dobi smještene kod udomitelja. Ali koliko god je nekad bilo teško, imale smo sreće, nas dvije nisu razdvojili pa smo ipak imale prilike odrasti skupa'', prisjeća se Bahra. 'Obitelj nam je dala topao dom, školovala nas, dala dobar odgoj i navike života. I danas smo im na tome jako zahvalne, posjećivale smo ih često i kad smo se osamostalile te odselile od njih', ispričala je svoju emotivnu priču. Iako još nije pronašla svoju ljubav, sigurno je jedno - osvojila je mnoga srca hrvatske javnosti.