Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIJETKO SU TAKO PRISNI

I ONI SU LJUDI Englezi se raspekmezili na reakciju princa nakon prvog gola

Autor Kristina Trupeljak
Autor Kristina Trupeljak

Iako smo danas pisali o tužnoj reakciji kraljevskog para i njihovog sina Georgea u finalu Europskog nogometnog prvenstva, nije mali princ bio cijelo vrijeme tužan. Posebno se razveselio nakon što je Engleska zabila gol u prvim minutama utakmice...

Izvor: Screenshot YouTube

Vjerojatno nema osobe koja jučer nije pratila finale Europskog prvenstva u nogometu. Dobro, možda i ima.

Ali sigurno niste propustili vidjeti fotografije kraljevske obitelji s Wembleya koje su obišle internet brzinom svjetlosti. Na njima je tužno lice princa Williama, njegove supruge Kate Middleton i još tužnije lica malog princa Georgea nakon poraza od talijanske nogometne reprezentacije.

Povezane vijesti

 Ipak, nije mali princ bio cijelo vrijeme tužan. Posebno se razveselio nakon što je Engleska zabila gol u prvim minutama utakmice, da je u jednom trenutku skočio sa stolice i srdačno zagrlio svoje roditelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije princ George bio cijelo vrijeme tužan. Posebno se razveselio nakon što je Engleska zabila gol u prvim minutama utakmice
Izvor: YouTube

Inače, britanska kraljevska obitelj poznata je po hladnokrvnosti i ne baš otvorenom iskazivanju emocija u javnosti, tako da je ovo rijetka slika koja ih prikazuje u jednom toplijem i nježnijem svjetlu.

'I oni su ljudi', 'Drago mi je da su William i Kate tako prisni sa svojim sinom i ne boje se pokazati emocije. Ne rade iste greške kao kraljica Elizabeta i princ Charles', 'Ovaj mali vjerojatno nikad nije vidio svog tatu u takvoj euforiji', samo su neki od komentara Engleza na snimku.

Inače, kraljevski par je inače poznat po tome što često prati sportska događanja, i to na licu mjesta. Uz finale, fotografi su ih ulovili i na prethodnim utakmica svog tima. I tada im je društvo pravio najstariji sin, koji tek postaje veliki obožavatelj nogometa. Budući kralj je s uzbuđenjem pratio utakmicu Engleske i Njemačke, a prije nje s roditeljima je na tribinama zapjevao i himnu. Baš poput oca, bio je odjeven u plavo odijelo, a nosio je i kravatu crveno-plavog uzorka, dok je Kate oduševila u crvenom sakou iz Zare.

Poznato je da je najstariji sin princa Williama i Kate zaljubljenik u nogomet, a prije dvije godine s tatom je s tribina pratio i utakmicu Aston Ville u Norwichu. Poput pravog navijača glasno je bodrio svoj omiljeni tim. Njegovi roditelji tada su javno priznali da je George toliko opsjednut tim klubom da svako jutro pušta njihovu himnu i tako ih budi. prije dvije godine, pak, za rođendanski portret majci je pozirao u dresu nacionalne reprezentacije. Prema riječima princa Williama, George se u nogomet zaljubio za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., a sudeći prema najnovijim fotografijama, ta strast ga do danas nije napustila.

Izbor Urednika

Royals