Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIJE 15 GODINA Ella Dvornik otkrila kako je zaradila prvi novac

Pratiteljica je se sjeća iz tog razdoblja

 Izvor: Instagram

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica i blogerica Ella Dvornik-Pearce gotovo svakodnevno je aktivna na društvenim mrežama, posebice Instagramu, gdje uveseljava više od pola milijuna pratitelja. Ella uvijek pronađe način da zabavi, nasmije ili izazove raspravu među obožavateljima, a ovoga puta s njima je podijelila fotografije iz mlađih dana. I, složili su se neki, zaista ju je na nekim fotografijama teško prepoznati. 

 Izvor: Instagram

Nakon punkersko - darkerske faze Ella je imala plavu kosu, a potom ju je očarala japansku kulturu pa je neko vrijeme nosila sivkastu boju kose. Napravila je preokret kad je napustila Hrvatsku i otišla raditi u London 2013. godine.  No, povratkom u Hrvatsku transformirala se u pravnu damu, a mnogi njezini pratitelji složili su se da je danas ljepša nego ikada. 

 Izvor: Instagram

Povezane vijesti

No, stare fotografije iz svih životnih faza podsjetile su  njezinu pratiteljicu, na Ellin prvi posao. 'Draga Ella, ja te se sjećam u ovom izdanju još dok sam kao srednjoškolka izlazila u Močvaru. Ti si radila u garderobi i uzimala jakne. Sigurno prije 20 godina', napisala je pratiteljica, na što se Ella referirala: 'Moj prvi posao vješanja jakni u garderobi prije 15 godina točnije. To su bila vremena', zaključila je.

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals