Glumica Lana Gojak Bajt je nestrpljiva zbog skorašnjeg upoznavanje svoje bebice, koju za otprilike dva tjedna treba dobiti sa suprugom Sinišom. Inače aktivna dama, ni u trudnoći ne staje. Unatoč tome što je trenutno u 38. tjednu trudnoće, što znači da djevojčica samo što nije stigla, Lana prakticira jogu. O toj ljubavi, i to tijekom trudnoće je govorila za Story.hr. 

Lana Gojak Bajt ima kći Pinu
Robert Gašpert 

'U jogu sam se zaljubila davnih dana i s većim ili manjim pauzama prakticiram je godinama. Trudila sam se kombinirati je s trčanjem bar dva puta tjedno, a otkako sam trudna prakticiram je baš svaki dan. Učlanila sam se na jedan online tečaj prenatalne joge i jako sam zadovoljna. Tečaj je koncipiran tako da vodi trudnicu kroz sva tri trimestra, uključuje meditacije, vježbe disanja i mentalne pripreme za sam porođaj. Fora mi je što je voditeljica i trudnica i glumica', objasnila nam je, ne skrivajući radost što je i u tako poodmakloj trudnoći aktivna. 

Upravo tome je sada jako zahvalna. 'Prilično sam sigurna da svakodnevnom vježbanju mogu zahvaliti što nemam apsolutno nikakve bolove u leđima niti kakve veće fizičke tegobe te što se osjećam prilično fit bez obzira na dobivenu kilažu', kaže nam Lana koja je razgovor zaključila odličnom rečenicom: 'To što od trbuha više ne vidim vlastita stopala, ne znači da ih dlanovima ne mogu dotaknuti'.

Lana je aktivna i u 38. tjednu trudnoće: 'Osjećam se prilično fit'
Instagram 

Inače, prije otprilike pet tjedana, Lana je otkrila da je dobila 10 kilograma. Uz veliki osmijeh koji joj se ne skida s lica otkako je otkrila da je trudna, nije mogao ostati neprimijećen i rastući trbuščić. 'Slavimo ulazak u 33. tjedan i dodatnih 10 kilograma sreće', opis je bio ispod fotografija na kojima pozira u narančastom kupaćem kostimu. Mnogi su se složili da se 10 kilograma uopće i ne vidi. 'Bitno da su noge i dalje postojane', 'predivna si trudnica', 'lijepa mama trudnica', samo su neki od komentara. Onaj koji se ipak istaknuo i nasmijao mnoge je onaj Nenada Medančića, ortopeda i supruga domaće glumice Nataše Janjić Medančić, koji su Lanini veliki prijatelji. 'Samo 10', napisao joj je on, na što je Lana odgovorila uz smijeh: 'Za sada 10. Znam da se iz tvoje perspektive čini nemoguće'.

Podsjetimo, Lana je za Story.hr otkrila spol bebe. 'Ja sam odmah znala da nosim djevojčicu, a kasnije su nam to i potvrdili što nas je jako razveselilo', rekla nam je tada vesela trudnica.