Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekoć trauma, sada gušt Lane Gojak Bajt: 'I dalje izbjegavam subotu ujutro'

Glumica se prisjetila odlazaka s majkom na tržnicu koje u djetinjstvu nije baš voljela, a danas su joj drag ritual

 Izvor: Robert Gašpert

Glumica Lana Gojak Bajt na Instagramu je otkrila da subotom ujutro opako izbjegava odlaske na tržnicu zbog gužvi. Premda danas uživa u tim kupnjama, nekoć ju je živciralo što je majka 'vukla' za sobom na tržnicu.

'Jesu li i vas mame kao klinke vukle subotom ujutro na tržnicu? Kako je to meni išlo na živce! Nezainteresirano bih vukla noge sa sobom kroz gužvu i nestrpljivo čekala da završi ta tortura biranja namirnica. Nije mi nikako bilo jasno zašto jednostavno ne kupi sve što joj treba na prvom štandu i poštedi nas muke?! Danas, i već godinama unatrag, muka se pretvorila u gušt tako da zaista volim ujutro skočiti na plac, birati svježe namirnice i proćakulati malo s ljudima kod kojih redovno kupujem namirnice… ali i dalje opako izbjegavam subotu ujutro i gužve', napisala je na Instagramu glumica Gojak Bajt koja broji posljednje dane pred porod

Povezane vijesti

Podsjetimo, Lana Gojak Bajt i njezin suprug Siniša ekskluzivno za Story početkom ožujka otkrili su da čekaju prinovu, a prije mjesec dana ispričala nam je kako joj teku trudnički dani. 'Svako jutro obavezno započinjem fizičkom aktivnosti, a zadnjih dana sam posebno zaokupljena pripremama za dolazak bebe, od prilagođavanja prostora i sitnih preuređivanja po stanu do informiranja o porodu, dojenju, babinju kroz online tečajeve koje sam upisala. Nastavila sam s trčanjem od prvog dana trudnoće do ulaska u treći trimestar. Kako je trbuh sad već poprilično velik trčanje mi je postalo naporno, pa čak i pomalo neugodno tako da sam odlučila da je vrijeme da pauziram na neko vrijeme. I dalje svako jutro radim jogu u kojoj uživam i sigurna sam da bi fizičke tegobe počele kada bih prestala s tjelovježbom. Uz to se trudim svaki dan hodati barem sat vremena', otkrila je u intervjuu za Story.hr.

Magazin

Royals