Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oporuka

CHARLES PRESJEKAO Princ Harry ostaje bez 150 milijuna dolara?

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Je li moguće da je otac donio najdrastičniju moguću odluku?

Izvor: Profimedia

Prvi u redu za prijestolje, princ Charles, navodno je izostavio svog mlađeg sina, 36-godišnjeg princa Harryja iz svoje oporuke. Najnovije izdanje tabloidnog magazina Globe tvrdi da je to najnoviji potez Charlesa na koji se odlučio nakon dugotrajnih svađa s Harryjem, a sve je kulminiralo Harryjevim i Meghaninim odlaskom iz Firme prije dvije godine.

princ charles Izvor: Profimedia

Budući da su princ Harry i 39-godišnja Meghan Markle svim potezima dali do znanja kako ne žele više imati veze s kraljevskom obitelji, Charles je navodno smatrao da je sasvim u redu onda izostaviti Harryja iz oporuke. 'Charles baca Harryja i Meghan među vukove, i čini se da ima kraljičin blagoslov. Harry je sada totalni kraljevski autsajder, ali sam je to sebi nanio dopuštajući Meghan da preuzme vlast nad njegovim životom. Članovi kraljevske obitelji smatraju da mu je nemoguće više vjerovati nakon svega što je izrekao o njima i kako se ponašao zadnjih godinu dana', kazao je izvor.

princ Harry Izvor: Profimedia

Međutim, Entertainment smatra kako te tvrdnje treba uzeti s rezervom. Iako su princ Charles i Harry u svađi, malo je vjerojatno da je otac izostavio sina iz oporuke i da će Harry ostati bez 150 milijuna dolara. Također je važno napomenuti da oporuka princa Charlesa ostaje privatna. Dakle, nitko sa sigurnošću ne zna koliko će novca ostaviti svojim najmilijima – i kojima točno.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals