Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

DRUŽI SE S POZNATOM PJEVAČICOM Znate li čime se bavi brat Zdravka Čolića?

Životni put odveo ga je daleko od svjetala reflektora

Izvor: Story

Legendarni pjevač Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana koji se ne voli pojavljivati u javnosti. Premda samozatajan, kada biste ih vidjeli na ulici bilo bi sasvim jasno da su braća jer nevjerojatno sliče. Unatoč tome, sušta su suprotnost jedan drugome, barem kada je posao kojim se bave u pitanju.

Dragan Čolić Izvor: Facebook

Naime, Zdravko je slavni pjevač, a brat Dragan– drži ćevapdžinicu. Prije nekoliko godina otkupio je originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati sarajevski ćevabdžija Hodžić. Dragan i Zdravko su veoma povezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi provoditi vrijeme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.

Dragan Čolić Zdravko Čolić Izvor: Facebook

'Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici', izjavio je svojevremeno legendarni Zdravko Čolić. Zdravkov brat se na jednom od posljednjih Čolinih koncerata u Srbiji provodio s pjevačicom Nedom Ukraden, a njih veže veliko prijateljstvo koje traje više desetljeća, piše Pulsonline.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals