Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠPRAJC OPET NEŠTO 'NJURGA': 'Nesretnik želi zadiviti malobrojnu publiku'

Poznati voditelj Zoran Šprajc pohvalio se svojim plivačkim umijećem

 Izvor: Instagram

Voditelj i urednik informativne emisije RTL Direkt ZoranŠprajc (53) redovito na Instagramu pokazuje kako se provodi na godišnjem odmoru.

Posljednje što smo od njega 'ulovili' na toj društvenoj mreži je njegov urnebesni video kojim prikazuje svoje plivačko umijeće.

'Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku svojim čudesnim delfin stilom ne sluteći da izgleda kao onemoćala morska neman', napisao je voditelj uz snimku kojoj se i on sam nasmijao.

Pogledajte

00:10
Šprajc zadivio i samog sebe plivačkim umijećem
'Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku svojim čudesnim delfin stilom ne sluteći da izgleda kao onemoćala morska neman', napisao je voditelj uz video.
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

 Podsjetimo, Šprajc je prije dvije godine doživio srčani udar pa je morao u samoizolaciju, i od tada pokušava živjeti što aktivnije.

Često ga se pronađe u prirodi, a nedavno je posjetio i jednu poljoprivrednu farmu u Gorskom kotaru.

'Malo sam se ufurao u ulogu dr. Dolittlea, ali nakon par minuta u životinjskom carstvu Daria Colnara ne možeš ne početi pričati sa životinjama. Od nilske patke i vijetnamskog prasenceta do patuljastih konja, pauna, fazana, gusaka, koka svih mogućih vrsta, rodova i sojeva, desetine egzotičnih papiga, ptica, vjeverica i ribica, ima životinja za koje ni Dario ne zna koje su fele', napisao je Šprajc uz seriju fotografija na kojima je sa životinjama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals