Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVATRENIJA ŽENA U ZRELIM GODINAMA: Glumica zapanjila izgledom 20 godina nakon legendarne uloge

Jennifer Coolidge slavu je stekla u 'Američkoj piti' i 'Plavuši s Harvarda'.

Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia

Kada bismo vam rekli da ćete u nastavku čitati o popularnoj glumici Jennifer Coolidge, većina možda ne bi znala o kome je zapravo riječ.

Ali ako napišemo 'Stiflerova mama', situacija je mnogo jasnija, barem onima koji su gledali legendarnu komediju 'Američka pita'.

Ova bujna i fatalna plavuša pojavila se nedavno na dodjeli Emmy nagrada, a svi i dalje govore i pišu o njezinom izdanju s crvenog tepiha. 60-godišnjakinja je pred kamerama prošetala u dugoj, uskoj haljini koja je istaknula njezine dobro poznate obline, a riječ je o kreaciji Christiana Sirianoa.

Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia

Iako je od njezine uloge u 'Američkoj piti' i 'Plavuši s Harvarda', gdje je glumila sramežljivu frizerku Paulette, prošlo već 20 godina, glumica se nije mnogo promijenila. Iako joj mnogi zamjeraju operacije na licu zbog kojih izgleda 'zamrznuto', njezini humor i karizma pokupe svu pažnju. 

O svom ljubavnom životu iznimno rijetko govori pa se informacije o tom aspektu njezinog života mogu pronaći na kapaljku. Šuška se da je bila u braku s glumcem Tomom Mahoneyem, ali nitko nije u potpunosti siguran. No, jednom je prilikom priznala da ju je uloga Stiflerove mame inspirirala da počne izlaziti s mlađim muškarcima.

'Izlazila sam s mlađim muškarcima nakon snimanja tog filma. To sam radila sigurno sljedećih 10,15 godina', rekla je 2013. godine za Guardian.

Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia

'Moram reći da mi je film pomogao na puno načina. Čak i sad, uvijek postoji netko tko ga je gledao u posljednje vrijeme i tako dobijem potpuno novu grupu mladih momaka. Ja sam single pa to zaista upotrebljavam u svoju korist', dodala je kroz smijeh.

Inače, ova plavuša trenutno glumi u hit-seriji 'White Lotus'.

Kako je glumica izgledala nekad, a kako u posljednjem pojavljivanju na crvenom tepihu, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals