Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BRITNEY vs. SPEARS': Samo dan prije najvažnijeg sudskog ročišta javnost će doznati šokantnu istinu

'Britney vs. Spears' naziv je filma koji će na Netflixu biti prikazan samo dan prije najvažnijeg sudskog ročišta u borbi za slobodu Britney Spears, a već u traileru otkrivene su šokantne informacije

 Izvor: Profimedia

Tjedan dana prije najvažnije sudske bitke o skrbništvu Britney Spears, Netflix je objavio trailer za film 'Britney vs. Spears'. Sam film bit će prikazan dan prije nego se pop zvijezda uputi na sud na dosad najvažnije ročište u kojem želi prekinuti očevo 13-godišnje skrbništvo nad njom.

'Bok, moje ime je Britney Spears. Zvala sam vas ranije. Zovem vas ponovno jer sam samo htjela biti sigurna da će tijekom procesa uklanjanja skrbništva...', kaže Spears u uvodnom isječku, zabilježenom kao zvuk iz govorne pošte koju je Spears uputila odvjetniku 21. siječnja 2009. godine.

Najava, koja traje nešto više od minute, dijeli više njezinih izjava u kombinaciji s isječcima intervjua odvjetnika, medicinskih stručnjaka i drugih strana koje ispituju skrbništvo. 'Zaslužujem imati ista prava kao i bilo tko drugi. Prošlo je 13 godina i dosta je', govori dalje Britney.

Trailer filma 'Britney vs. Spears' stiže dva tjedna nakon velikog napretka Britney u borbi da prekine skrbništvo koje otac ima nad njom i na taj način kontrolira njezine financije i važne životne odluke.

britney spears
Izvor: YouTube

Njezin otac, James Spears, 7. rujna podnio je peticiju za prekid skrbništva svoje kćeri koju je kontrolirao u posljednjih 13 godina.

Pokret je bio dramatična promjena Jamieja Spearsa, koji godinama u sudskim dokumentima tvrdi da njegova kći nije bila spremna skrbiti o sebi i svom bogatstvu, te da je on bio najbolja osoba za to.

Međutim, pop zvijezda optužila je svog oca za zlostavljanje, odbila je nastupati sve dok je on zadužen za njezin život i rekla da ga se boji.

britney spears Izvor: Story

Sutkinja Brenda Penny nadzire slučaj i imat će posljednju riječ o tome hoće li prekinuti dugogodišnje skrbništvo.

U međuvremenu je, podsjetimo, Britney na društvenim mrežama objavila kako se zaručila sa svojim dečkom Samom Asgharijem, a samo nekoliko dana kasnije šokirala je obožavatelje brisanjem Instagram profila, zbog čega su se mnogi zabrinuli.

britney spears sam asghari Izvor: Profimedia

Proteklog utorka, pak, vratila je profil i čestitala svojim sinovima Seanu i Jaydenu, koje dijeli s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, rođendan, a potom je ponovno zabrinula obožavatelje tvrdeći da je sve u najboljem redu i objavljujući svoje stare fotografije, kada joj se u komentarima javila i Ella Dvornik.

Povezane vijesti

Magazin

Royals