Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENA PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Slavna glumica progovorila o detaljima ljubavi 47 godina kasnije

Zdravko Čolić je veliki miljenik žena, no znate li tko mu je bila prva ljubav?

Zdravko Colic Izvor: Story arhiva

Legendarni pjevač Zdravko Čolić poznati je miljenik žena, ali njegovo srce već 20 godina pripada samo jednoj, supruzi Aleksandri. Par ima dvoje djece, kćeri Unu i Laru, a zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti.

Zdravko Čolić Izvor: Instagram

No, mnogi ne znaju da je njegova prva ljubav sarajevska glumica Jasna Ornela Bery. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gdje su oboje živjeli, došlo je do njihovog susreta i odmah je planula ljubav.

'Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo glazbenici, već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezerviran za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život', ispričala je glumica za jedan bosanski medij, piše Blic.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put poslije rata sreli su se u Beogradu.

'Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je zadržati to. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje zračiti... To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje', zaključila je Jasna.

Povezane vijesti

Magazin

Royals