Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIZNAO S KOJOM JE PJEVAČICOM SPAVAO: 'Djelovalo je obećavajuće, ali sam se na kraju osjetio iskorištenim'

Zdravko Čolić prisjetio se sedamdesetih i veze koju je imao s Fridom Lyngstad iz ABBA-e

frida i zdravko Izvor: Instagram

Zdravko Čolić je u braku već 20 godina i ima dvije kćeri. No lomitelj srca žena bivše Jugoslavije 1997. je šokirao priznanjem da ga je zavela Frida Lyngstad iz ABBA-e. Čolić je ispričao sve detalje njihove kratke veze, prenosi Tportal.

Fernando - ABBA
Fernando - ABBA
Izvor: YouTube

1973. godine u Luksemburgu predstavljao je Jugoslaviju na Eurosongu s pjesmom 'Gori vatra'. Iste je godine Frida bila prateći vokal švedskom predstavniku. Zdravko se prisjetio kako je zbog susreta s Lyngstad umalo zakasnio na vlastiti nastup.

'Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani', ispričao je Čolić.

Povezane vijesti

Magazin

Royals