Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LANA JURČEVIĆ SE SREDILA, PA OTKRILA ŠTO MISLI O SVOM IZDANJU: 'Da se mene pita...'

Lana Jurčević i dalje radi na tome da osvijesti svoje fanove koliko je važno voljeti sebe

Lana Jurčević Izvor: Instagram

Domaća pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević već neko vrijeme na Instagramu pokušava osvijestiti javnost i publiku da je najvažnije voljeti sebe, bez obzira na to što drugi mislili. 

I ovog puta objavila je fotografiju na kojoj je sređena, ali otkriva kako je sebi najljepša bez šminke. 

'U redu bi bilo da zabilježimo moment kad sam se sredila. Jer, da se mene pita, bila ih bez šminke non-stop i s ravno 10 stvari u ormaru za odjenuti. Iako, lijepo je vidjeti se i ovakvu ponekad. Ako se ne sviđamo same sebi, kako ćemo drugima. Tim redom mora ići, a ne obrnuto. Da na temelju tuđih mišljenja gradimo mišljenje o sebi...', napisala je u opisu fotografije prelijepa Lana.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Neven Ciganović komentirao je da se udebljala, zbog čega je nastala žustra rasprava na društvenim mrežama. Lana je u svom stilu sve komentirala i začepila usta hejterima.

lana jurcevic filip kratofil Izvor: Instagram

Lana je, inače, već četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom, a nedavno je godišnjicu obilježila objavom njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu.

Niz romantičnih fotografija nastao je na nedavnom vjenčanju naše mlade NBA zvijezde Ivice Zubca i njegove odabranice Kristine Prišč na Malom Lošinju, a na svadbi su bili i Lana i njezin dečko. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals