Da mu godine ništa ne mogu još jednom je pokazao holivudski zavodnik Brad Pitt. 57-godišnjeg glumca kamere su 'ulovile' na snimanju novog filma 'Babylon'. Nosio je sivu košulju i tamne hlače, imao je zalizanu frizuru te brkove.

Bio je sjajno raspoložen te se nije obazirao na paparazze. Kasnije je odjenuo filmski kostim, odnosno bijelu košulju i prsluk s leptir mašnom, što mu je dalo dodatnu dozu šarmantnosti.

Brad Pitt
Profimedia 

Malo se zna o 'Babylonu', no vjeruje se da prati događanja u Hollywoodu tijekom kasnih 1920-ih kada se filmska industrija prebacuje iz nijemih filmova u zvučne. Prema pisanju američkih medija, Pitt je utjelovio lika, koji se djelomično temelji na Johnu Gilbertu, istaknutom glumcu nijemih filmova i redatelju.

Uz Brada glumi i trenutačno tražena zvijezda Margot Robbie, a zajedno su se pojavili i u filmu 'Once Upon a Time... in Hollywood' za koji je glumac osvojio prvu nagradu Oscar. Od te drame Pitt nije ništa snimio, no ova godina mu je zato radna jer igra uloge u 'Bullet Train' i 'Lost City of D'.

Fotografije Brada Pitta kroz godine pogledajte u našoj galeriji:

Profimedia Brad Pitt