Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTRESNE FOTOGRAFIJE NESRETNE GLUMICE: Shannen pokazala kako izgleda nakon kemoterapije i bez kose

Shannen Doherty bori se s rakom dojke, a sada se obratila fanovima kako bi im ukazala na važnost redovitih pregleda.

Shannen Doherty Izvor: Profimedia

Glumica Shannen Doherty, koja se godinama bori s karcinomom dojke, objavila je fotografije kojima je pokazala kako izgleda nakon kemoterapija.

'Povodom mjeseca osviještenosti o karcinomu dojke, htjela bih s vama podijeliti više o svom putovanju od prve do druge dijagnoze. Je li sve lijepo? Ne, ali je iskreno i dijelim ovo s nadom da ćemo svi postati više educirani i više upoznati s time kako izgleda rak. Nadam se da ću potaknuti ljude da redovito odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnosticiran 2015. godine. Podvrgnula sam se mastektomiji te tretmanima kemoterapije i zračenja. Često mi je krvario nos od kemoterapije. Ne znam je li itko od vas ovo iskusio', napisala je.

Shannen Doherty Izvor: Profimedia

'Uveseljavala sam samu sebe noseći smiješne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristy. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smijala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspjeti pronaći humor u nemogućem', dodala je.

Pratitelji na društvenoj mreži su joj zahvalili što je podijelila svoje iskustvo s njima te su joj poručili da su ponosni na nju. Inače, glumica je rastužila kada je nedavno izjavila da je još orije godinu dana spremila odjeću za svoj sprovod.

Podsjetimo, listopad je mjesec borbe protiv raka dojke. Pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke dm-drogerie markt, P.I.N.K. - life i Story već treću godinu zaredom nastavljaju sveobuhvatnu akciju Pink Ribbon radi kontinuiranog osvještavanja važnosti borbe protiv raka dojke, što je prepoznala i šira javnost. Projektom se prikupljaju financijska sredstva za kupnju opreme zdravstvenim ustanovama u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije oboljelih i operiranih žena od karcinoma dojke, kao i za rad udruge P.I.N.K. - life u pogledu provođenja edukativnih programa i psihološkog savjetovanja. Ovogodišnjom donacijom predviđena je otplata ultrazvučnog uređaja na Odjelu onkologije KBC-a Rebro – Petrova bolnica.

Povezane vijesti

U dobrotvornu akciju mogu se uključiti i svi građani, i to kupnjom određenih proizvoda jer tako pridonose skupljanju sredstava za rad Udruge i ostvarenju krajnjeg cilja inicijative.Naime, tijekom listopada u prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske moći će se pronaći posebno označeni proizvodi, a za svaki prodani proizvod dm donira jednu kunu za spomenuti cilj. Uz vlastite dm marke - Balea i Alverde - akciji su se priključili i partneri: Biobaza, Bionsen, Melem, Nacomi, Immortella, Lavera, L’Angelica, CL, Borboleta i La Piel.

Brend Story obilježava ove godine i jubilej – čak deset godina sveobuhvatnih medijskih aktivnosti kroz humanitarne, ružičasto obojene projekte, prepoznatljivo Story Pink izdanje tjednika i suradnju s organizacijama koje pomažu oboljelima od ove zloćudne bolesti, kao što je udruga P.I.N.K. - life.

Više fotografija glumice nekad i sad pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals