Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJEĆATE LI SE MAJE VUČIĆ? Nekad je pjevala u Divasicama, a danas se bavi potpuno drugačijim poslom

Maja Vučić proslavila se u grupi Divas.

Maja Vučić Izvor: Robert Anic/PIXSELL

Sjećate li se Maje Vučić?

Nekoć je pjevala u grupi Divas koja je osnovana krajem 1995. i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni desetak godina, sve do 2005., kada su pjevačice objavile da se razilaze. Osim Maje, u grupi su pjevale sestre Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac te Martina Pongrac (danas Štritof). Grupa je imala hitove kao što su: 'Bon appetit', 'Sexy Cool', 'Da ili ne' i brojne druge.

Maja, inače psihologinja, prije nekoliko mjeseci gostovala je u 'Jutrogramu' Z1 televizije te je, među ostalim, otkrila na što se danas ljudi najviše žale.

'Anksizoni su jako i depresivni... Kad kažem 'anksiozni', uvijek je tu u podlozi briga što će biti, kako će biti, jedna neizvjesnost, nepoznavanje budućnosti', objasnila je.

Maja ja majka 14-godišnje djevojčice Gite pa je progovorila o odnosu s njom.

Maja Vučić Izvor: Davor Visnjic/PIXSELL

'U sedmom razredu je bila 'najgora' ja mislim, tada se uopće nismo razumjele. Mi psiholozi kažemo da je to onda zdravo dijete, ako se može doma izraziti i reći mi da ja ništa ne kužim, da sam iz prošlog stoljeća, da nemam pojma, to je normalno. Tako da smo to prošli, sad smo u ljubavi velikoj i razumijevanju. Nastojim kao majka napraviti što manje pogrešaka. Svi mi roditelji griješimo jer je teško 24 sata biti savršen roditelj', smatra bivša divasica.

Evo što je odgovorila na pitanje ima li šanse da se opet primi mikrofona.

'Pa primam se ja mikrofona i sad, ali ne aktivno, nego reaktivno bih ja rekla. S obzirom da sam ja odrasla u grupi Divas i mi smo postavile same sebi visoke standarde, kako glazba treba zvučati i izgledati, taj sport je strašno skup da bih ga radila samo za sebe', zaključila je.

Kako Maja Vučić izgleda danas, pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals