Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODINU DANA KRIO STRAŠNU NESREĆU PA SAD OBJAVIO FOTOGRAFIJU POSLJEDICA: 'Ne znam zašto me je bilo sram'

Olivier Rousteing otkrio je u objavi na Instagramu detalje nesreće koju je doživio prije godinu dana.

Olivier Rousteing Izvor: Profimedia

Poznati francuski modni dizajner Olivier Rousteing (36) šokirao je javnost svojom fotografijom na kojoj je zamotan u zavoje i otkrićem što mu se dogodilo.

Naime, napisao je da je prije godinu dana stradao u nesreći kada je u njegovoj kući eksplodirao kamin. To je uspješno krio godinu dana, a o svemu je progovorio u subotu.

'Konačno se osjećam spremnim da ovo podijelim. Dugo sam to skrivao i vrijeme je da to znate. Prije točno godinu dana, u mojoj kući je ekspodirao kamin. Sljedećeg jutra probudio sam se u bolnici u Parizu. Predivno osoblje bolnice, koje se u isto vrijeme borilo sa oboljelima od korone, brinulo se o meni. Ne mogu im se dovoljno zahvaliti. Učinio sam sve da ovo sakrijem od što većeg broja ljudi i predugo sam pokušavao čuvati tajnu s ljudima iz svog tima i najbližim prijateljima', napisao je.

Olivier Rousteing Izvor: Instagram

'Da budem iskren, nisam siguran zašto me je bilo toliko sram, možda ova opsesija savršenstvom po kojoj je moda poznata i moje nesigurnosti... Dok sam se oporavljao, samo sam dane i noći radio na tome da zaboravim i pokušam stvoriti kolekcije, pokušao sam kroz kolekcije sanjati svijet, ali sam istovremeno krio ožiljke maskama za lice, dugim rukavima, prstenjem. I zaista sam shvatio da je moć društvenih mreža takva da otkrivaju samo ono što želite da pokažete! Dozvolile su nam da stvorimo svoju posebnu priču koja izbjegava sve ono što ne želimo vidjeti ili pokažemo: ovo je naš novi svijet', dodao je.

'Sada, godinu dana kasnije - izliječen, sretan i zdrav shvaćam koliko sam zaista blaglovljen i zahvaljujem BOGU svakodnevno na svom životu.Moja posljednja emisija bila je o proslavi izlječenja od bola i zahvaljujem svim modelima na produkciji mog tima, modelima moje Balmainove obitelji, mojim prijateljima koji su došli i podržali ne samo mojih 10 godina Balmaina već i moje ponovno rođenje. Danas se osjećam tako slobodno, tako dobro i tako sretno. Počinjem novo poglavlje sa osmijehom na licu i srcem punim zahvalnosti. Doktorima i medicinskim sestrama u Saint Louisu, i svima onima koji su mi pomogli tokom ovog dugog oporavka i čuvali moju tajnu: duboko hvala. Volim vas. Bog vas blagoslovio. I nikada više ne odustajte. Poslije oluje uvijek ima sunca', zaključio je.

Inače, Olivier od 2009. radi za modnu kuću Balmain, a ranije, sa samo 19 godina je bio dio tima dizajnera Roberta Cavallija. 

Fotografije modnog dizajnera pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals