Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEUGODNO MI JE GLEDATI': Maja i Martina šokirane nastupom osebujne Marine koja se htjela i svađati

Natjecateljica Marina Gazija spojila je ples i jogu, a njezin nastup nije se svidio Maji Šuput i Martini Tomčić.

supertalent Izvor: youtube/screenshot

U najnovijoj epizodi showa 'Supertalent' pažnju je svakako privukla Marina Gazija. Ova kandidatkinja spojila je jogu i ples, a svojom izvedbom je podijelila mišljenja žirija. Martina Tomčić joj je nakon kratkog vremena dala 'X', a brzo joj se pridružila i Maja Šuput.

Supertalent Izvor: youtube/screenshot

'Neugodno mi je gledati, neugodno mi se smijati', rekla je Maja nakon nastupa, a onda je uslijedio razgovor između natjecateljice i Martine.

'Neke stvari naprosto iz poštovanja prema drugim ljudima trebaju ostati unutar četiri zida i nije im mjesto na televiziji', poručila joj je Tomčić

'Mislite da je ovo previše seksi?', upitala ju je Marina.

'Doista ne mislim da je ovo seksi, mogu vam nešto reći, svaka čast na vašem doživljaju, ali tomu nije mjesto na televiziji, pobogu', odgovorila je Martina.

'Ja imam poruku, ja sam pristojno obučena, u redu je biti seksi i u redu je biti i mama, i mislim da je to dio ljudske prirode i meni je to super bez obzira što ste vi rekli', smatrala je Marina koja je nosila tajice na kojima su naslikane lubenice.

Supertalent Izvor: youtube/screenshot

'Vaše lubenice nemaju veze s mojim komentarom, niste me shvatili, a još manje činjenica da ste majka, to prvi put čujem, o čemu vi pričate?', rekla je Martina te je pozvala članove žirija na glasovanje.

'Ne mogu vam dati 'da 'kao sudac, ali nastavite i dalje raditi to što radite', poručio je Bilman Marini koja je jedino 'da' dobila od Janka.

Povezane vijesti

Magazin

Royals