Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TINA VUKOV U RIJETKOM IZLASKU: Karijeru joj je nakratko zasjenila navodna veza s 25 godina starijim Lukom Rajićem

Tina Vukov se prije nekoliko godina povukla s glazbene scene, a onda se odlučila vratiti pjevanju.

Tina Vukov Izvor: Tomislav Miletić/PIXSELL

Povodom početka emitiranja nove, 18. sezone lifestyle emisije 'Extravagant', njegova osnivačica i glavna urednica Maja Uremović okupila je uzvanike u jednom restoranu u Kastvu. Događaj nisu propustile niti poznate 'face', kao što su modni dizajner Juraj Zigman, ali i pjevači Damir Kedžo, Alka Vuica i brojni drugi.

Alka Vuica Izvor: Dora Barker

Ipak, pažnju je privukla pjevačica Tina Vukov koja je godinama izbivala s glazbene scene. Sada se pojavila u tamnom šljaštećem outfitu, kosu je raspustila te je bila vidno raspoložena

Tina Vukov Izvor: Dora Barker

Podsjetimo, Tina je karijeru započela vrlo mlada, već s 14 potpisala je prvi diskografski ugovor, a desetak godina kasnije odlučila je predahnuti od estrade.

'Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe', ispričala je nedavno za IN magazin.

Tina Vukov Izvor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tina, koja se odlučila vratiti pjevanju, prije nekoliko godina punila je medijske stupce zbog napisa o navodnoj vezi s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem. Ipak, dvojac nikada nije potvrdio ta šuškanja.

'Nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Tako da nisam ni onda, neću ni sad, neću se referirati na tu temu više. Sad sam sretno slobodna i to je to', objasnila je Vukov i dodala kako još uvijek čeka 'onog pravog'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals