Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAŽU SE SAMO U SPAVAĆOJ SOBI: Zašto astrolozi tvrde da Ben i Jennifer neće još dugo biti zajedno?

Jesu li se zvijezde urotile protiv obnovljene ljubavi Jennifer Lopez i Bena Afflecka?

Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia

Usporedni horoskop Jennifer Lopez i Bena Afflecka pokazuje da zbog previše loših aspekata opstanak ove ljubavi dugoročno nije moguć.

Ljubav, koja je ponovo oživjela nakon 20 godina, ne prestaje intrigirati javnost. Iako se svaki njihov korak strogo prati, čini se da Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju u romansi.

Međutim, sudeći prema zadjedničkom horoskopu ovog holivudskog para, nije sve onako kako se čini.

Naime, latino diva je tri godine starija od Bena, što i nije toliko čudno, s obzirom na to da je poznato da voli mlađe muškarce. Njihova je prijašnja veza trajala od 2002. do 2004. godine, a iako su oboje rođeni u znaku Lava, ova veza ne može opstati ni sada, navodi stranica astro-tip.com.

Povezane vijesti

Kada je riječ o životnoj podršci, zvijezde im nisu naklonjene. Između Jennifer i Bena nema razumijevanja, a to je problem koji će stalno biti prisutan u njihovoj vezi.

Oni teško rješavaju sukobe. Ne bi smjeli dopustiti da početni problemi i neslaganja ostanu zanemareni, a tenzije nastave rasti.

Ako dođe do razilaženja stavova i usredotočenosti na vlastite ciljeve, sukob ulazi u fazu kada komunikacija i pomirenje postaju nemogući. Nedostatak međusobne podrške pogoršava odnos između Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Ipak, imaju puno pokazatelja međusobne privlačnosti.

Komunikacija među njima je loša i to prilično ugrožava njihov odnos. Moraju raditi na rješavanju aktualnih problema i poboljšanju osobnih komunikacijskih vještina. Međusobna seksualna kemija je dobra, a seksualni život odličan. Savjet je da nikada ne prekidaju međusobno istraživanje, te da s vremena na vrijeme uvedu nešto novo.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia

Prema ovoj astrološkoj prognozi, Jennifer Lopez je sklonija sukobu, dominantnija je i time ugrožava vezu, dok je Ben Affleck tolerantniji i skloniji popuštanju. Međutim, nijedna strana ovog popularnog dvojca ne spašava odnos kad je kriza u pitanju.

- Ovo je riječ o stalnom sukobu koji polako uništava odnos. Potrebno je raditi na prevladavanju razlika, nesuglasica, različitih potreba, želja, prioriteta i na rješavanju manjka resursa. Problemi mogu biti: neopraštanje, neulaganje truda u odnos, otuđenje, povlačenje i šutnja - ističe astro-tip.com.

Dobre karakteristike ovog para:

- Između njih postoji magnetska privlačnost i pokazatelji postojanja odlične seksualne kompatabilnosti. Međutim, to znaju samo oni, ali postoji uzajamna kemija prema astrološkim pokazateljima (dvostruki aspekt Sunca i Mjeseca).

Loše značajke ovog para:

- Rečenica 'Nema pokazatelja podrške i razumijevanja među njima' pokazuje da veza ne može biti dugoročana. Loša komunikacija potvrđuje loše dugoročne izglede. Jennifer Lopez puno je jača osoba i vjerojatno nosi vezu, ranije je bila nezadovoljna, a onda je vjerojatno odlučila prekinuti.

- Ovo je tipičan primjer prolazne veze, gdje se par slaže samo u seksu. Da svi ne znamo ishod ove veze, moj posljednji komentar bio bi: odnos nema perspektivu.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals