Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OVO JE ODVRATNO ZA GLEDANJE': Opet kruži intervju Jennifer Aniston iz 1998., a ljudi se zgražaju

Neugodan voditelj David Letterman mnoge je poznate dame dovodio u stravične situacije svojim neprikladnim komentarima i postupcima, a sada je intervju s Jennifer Aniston svjetla reflektora opet uperio u njega.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia

Mnogo smo već puta svjedočili situacijama u kojima novinari dovode poznate u neugodne situacije, pogotovo u live emisijama. To često rezultira prilično čudnim reakcijama koje vrlo brzo postanu viralne, a tako se posljednjih par dana iz prošlosti vratio intervju glumice Jennifer Aniston s voditeljem Davidom Lettermanom iz 1998. godine.

Jennifer Aniston i David Letterman
Izvor: YouTube

Naime, tada je Jen u njegov show došla kako bi promovirala svoj novi film 'Predmet obožavanja'. Tada je ispričala anegdotu kako je u sauni naletjela na obožavatelja, a Letterman nije mogao postati neugodniji.

Svoju je stolicu stavio kraj njezine, uzeo glumičin pramen kose, stavio ga u svoja usta i počeo sisati. 'Oprosti mi ako je ovo nepristojno, no samo želim probati jednu stvar', rekao je tada i zgrozio javnost.

Iako se glumica počela smijati, nije mogla sakriti gađenje prema onome što je voditelj u tom trenutku napravio. Inače, osim u intervju s Aniston, Letterman je tijekom dugogodišnje voditeljske karijere nerijetko u neugodne situacije dovodio i brojne druge gošće pokazujući tako nepoštovanje prema istima i koristeći svoju poziciju utjecajnog muškarca da bi ponizio žene prikazujući se superiornijim u odnosu na njih. Korisnici Twittera sada su ponovno krenuli dijeliti jezivi video.

'Ovaj intervju Jennifer Aniston i Davida Lettermana je i dalje odvratan za gledanje', 'Internet je ponovno iznjedrio ovaj video iz kasnih devedesetih i veoma me uznemirio', 'On se uvijek nepristojno ponaša prema ženskim gostima. Jen je sigurno ošišala ovaj pramen nakon snimanja', 'Ovo je najluđa stvar koju sam vidio i ne mogu vjerovati da se njegova karijera nakon ovoga i dalje nastavila', glase samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals