Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUGO NISMO VIDJELI OVAKO RASKOŠNU VJENČANICU: Kraljevski luksuz pridržavalo je pet djeveruša

Vjenčanje Francisca de Borbona i Sophie Elizabeth Karoly je bilo raskošno i svadbeno slavlje se održavalo u uglednom hotelu u kojem su boravile kultne zvijezde.

Francisco de Borbon i Sophie Elizabeth Karoly Izvor: Profimedia

Budući vojvoda od Seville Francisco de Borbon (43) oženio je svoju zaručnicu Sophie Elizabeth Karoly (42) na raskošnoj ceremoniji u španjolskom gradu Marbelli.

Francisco je na vjenčanju nosio tradicionalno odijelo nalik uniformi, no sve su oči bile uperene u mladenku, koja je imala impresivnu vjenčanicu. Naime, sastojala se od nekoliko metara slojevite tkanine i dugačkog vela pa joj je njezinih petero djeveruša pomagalo dok je hodala od automobila do crkvenog oltara.

Francisco de Borbon i Sophie Elizabeth Karoly Izvor: Profimedia

Mladenska se kasnije preodjenula dva puta u haljine blještavog materijala. Svadbeno slavlje se odvijalo u luksuznom hotelu Marbella Club, koji je uređen u stilu 50-ih godina i za njegovu izgradnju je zaslužan princ Alfonso. Ondje su boravile zvijezde poput princeze Grace Kelly, Audrey Hepburn, Richarda Burtona, Brigitte Bardot i Rogera Moorea.

Uzvanici su mogli uživati u vatrometu i serenadama, a sve prostorije su bile ukrašene raskošnim cvjetnim aranžmanima. Francisco i Sophie su imali tortu na nekoliko katova, koju su rezali dok su oko njih bile prskalice. 

Francisco de Borbon i Sophie Elizabeth Karoly
Francisco de Borbon i Sophie Elizabeth Karoly
Izvor: Profimedia

Na vjenčanju je bio prisutan i sin para, četverogodišnji Francisco Maximo koji je roditelje pratio do oltara i gledao kako izmjenjuju zavjete. Bio je odjeven u uniformu poput očeve.

Inače, Francisco je sin vojvode od Seville Francisca Joaquina i pokojne grofice Countess Beatriz von Handerberg i dalji je rođak španjolske kraljevske obitelji. To je bilo najveće aristrokratsko vjenčanje u zadnjih 18 mjeseci u Europi nakon što je niz njih odgođeno zbog pandemija koronavirusa. 

Detalje s vjenčanja su otkrili uzvanici, koji su objavili fotografije na Instagramu, a možete ih pogledati u galeriji. 

Magazin

Royals