Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IDE JOJ, U ŽIVOTU IDE JOJ: Danijeli bi se zbog Graše mogao dogoditi 'efekt Jennifer Aniston'

Danijeli Martinović bi se mogao dogoditi efekt Jennifer Aniston, a pjevačica je puno više od Grašine bivše.

Jennifer Aniston, Danijela Martinović Izvor: profimedia/pixsell

Splitska pjevačica DanijelaMartinović javna je ličnost za sebe, a od svog bivšeg, PetraGraše, u trenutku upoznavanja, bila je poznatija domaćoj publici. Štoviše, možemo reći da smo za Grašu čuli zbog nje i zbog Huljića.

Danas su oboje respektabilni glazbenici koji su u vezi bili više od 24 godine i svoju intimu čuvali su od javnosti. 'Kodeks' šutnje poštovali su oboje, pogotovo kada bi prekidali i imali krizu u vezi. Tu i tamo su se izjasnili o tome zašto ne žele u brak i koja je tajna njihovog dugogodišnjeg odnosa.

danijela martinovic i petar graso Izvor: Ivana Ivanovic/Pixsell

Kada su prekinuli u svibnju ove godine, vijest je odjeknula u javnosti, no o njoj se nije pisalo kao sada, kada je među 'svekoliko pučanstvo' 'pala bomba' nakon vijesti da je Grašo s Hanom Huljić, kćeri svog dugogodišnjeg prijatelja Tončija.

Ni Danijela ni Hana se javno ne oglašavaju o tom slučaju, vijest su samo nakratko, dvosmisleno ili sarkastično prokomentirali Tonči Huljić i Petar Grašo. Danijela i dalje, na neki način, poštuje 'kodeks šutnje', što je plodno tlo za razne, možda i neistinite pretpostavke. I u medijima i u javnosti.

Povezane vijesti

Slična stvar se dogodila talentiranoj JenniferAniston, nakon razvoda od Brada Pitta, kada glumica nije mogla izbjeći pitanja o novom partneru, starom partneru, razvodu, novom braku, djeci. Ona je i dalje bila uspješna u svom poslu, no za njega nitko više nije pitao.

Tu pojavu, RTL.hr nazvao je 'efektom Jennifer Aniston', a isti bi se mogao dogoditi i Danijeli Martinović. Da je javnost poistovjeti samo s njenom ljubavnom vezom s Grašom, kako se u posljednje vrijeme o njoj piše.

jennifer aniston i brad pitt Izvor: Story

Ona je puno više od samo Grašine bivše

Na sceni je više desetaka godina i jedna je od naših najuspješnijih predstavnica na Eurosongu. Prvi je puta osvojila šesto mjesto kada je pjevala u duetu s Lidijom Horvat Dunjko 'Nostalgiju', a drugi je puta osvojila peto mjesto s pjesmom 'Neka mi ne svane'. Od 1991. do 1996. bila je članicom grupe Magazin, a potom je započela solističku karijeru.

Osim što ima sjajan vokal, ona je i talentirala spisateljica, a danas radi i na svom duhovnom razvoju.

danijela martinovic Izvor: Instagram

 Iako je ovog srpnja navršila 50 godina, na besprijekornoj liniji pozavidjele bi joj i mlađe kolegice, a svoj brend proširila je i na ostale proizvode. Doznali smo tako da Danijela ima svoju slikovnicu, parfem, dječju kolekciju odjeće, a nije joj strana ni gluma...

1998. godine dobila je i nagradu 'Večernjakova ruž' jer je bila proglašena pjevačicom godine na brojnim radio postajama. Također, osvojila je i brojne nagrade na Splitskom festivalu na kojemu je sudjelovala nekoliko puta.

Fotografije bivšeg para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals