Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'TO JE JAKO OKRUTNO OD NJE': Kim priznala da joj najstarija kći radi probleme

Reality zvijezda Kim Kardashian otvorila je dušu te progovorila o odgoju djece.

Kim Kardashian i North Izvor: Instagram

Nakon što je nedavno u emisiji uživo isprovocirala članove svoje obitelji, Kim Kardashian je sada otkrila kakav je njezin odnos s djecom. Priznala je da nije savršena, ali da pokušava učiniti sve za North, Saint, Chicago i Psalma.

'Nisam se baš najbolje pokazala kada su u pitanju pokloni ili čak podmićivanje. Time se baš služim. Brzo pokleknem, u stanju sam im sve dati', rekla je u epizodi 'Mom Confessions', gdje je odgovarala na pitanja o roditeljstvu.

Kim Kardashian s djecom Izvor: Instagram

Dodala je kako svoje nasljednike nikada ne laže.

'Pokušavam im nikada ne lagati. U početku jesam, kako bi ih lakše mogla izvesti iz kuće ili tako nešto, ali sam brzo promijenila tu ploču. Iskrena sam u potpunosti', istaknula je.

Kim Kardashian Izvor: Instagram

Međutim, reality zvijezda kaže kako njezina najstarija kći 'ne bira sredstva' kada se njih dvije ne slažu. Govori da North 'puca ravno u sridu', zbog čega često uspije povrijediti Kim.

'Kad se dogodi da se ne slažemo, North misli da će me povrijediti riječima: 'Kuća ti je baš ružna. Tko još živi ovako?! Sve je bijelo'. Smatra da mene to boli pa namjerno to radi. I to je prilično okrutno od nje, zato što ja volim svoju kuću', zaključila je Kardashianka.

Fotografije Kim Kardashian s djecom pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals