Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLUBRAT OPLEO PO MEGHAN: 'Preko prvog je samo prešla, a Harryju su dani odbrojani'

Thomas Markle Jr. smatra da će njegova slavna polusestra uništiti život princu Harryju.

Thomas Markle Jr. Izvor: Profimedia

Polubrat Meghan Markle, Thomas Markle Jr., odlučio je sudjelovati u australskoj VIP verziji realityja 'Big Brother', a već na samom početku je opleo po svojoj slavnoj polusestri. Kaže da su dani princa Harryja kao njezina supruga odbrojani jer je posljednji brak njegove polusestre s Trevorom Engelsonom trajao samo dvije godine, javlja Daily Mail.

Thomas Markle Jr. Izvor: Profimedia

'Muškarac za kojeg se udala prvi put, samo je prešla preko njega i ostavila ga', poručio je Thomas ispred ostalih natjecatelja showa, a netko od ukućana je dobacio da zvuči 'hladnokrvno'.

'Harry je sljedeći čija će glava biti na panju', odgovorio je Markle Jr. koji je ranije rekao princu Harryju da misli kako će mu Meghan uništiti život i da je ona jako plitka.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Nakon njegovih grubih riječi, mnogi su stali u obranu vojvotkinje tvrdeći da je njezin polubrat nimalo ne poznaje, a sudeći po njegovom sudjelovanju u realityju, svima se čini da se samo želi proslaviti na račun polusestre.

Inače, Meghan i Trevor vjenčali su se 2011., no brak je 'pukao' nakon manje od dvije godine. Kao razlog rastave naveli su nepomirljive razlike među supružnicima.

Fotografije Meghan Markle pogledajte u našoj galeriji:

Magazin

Royals