Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ELLA POKAZALA KAKO JE CHARLES IZGLEDAO KAD JE IMAO 25: 'Ja tada bila u četvrtom razredu osnovne'

Ella Dvornik često se šali na račun razlike u godinama između njezinog supruga Charlesa Pearcea i nje, a to je sada ponovno učinila na TikToku.

Ella Dvornik i Charles Pearce Izvor: Instagram

Ella Dvornik jedna je od najuspješnijih domaćih influencerica, a na svom TikToku često objavljuje humoristične videozapise.

Tako se sada našalila na račun razlike u godinama između supruga Charlesa i sebe. 'Kad me muž pita gdje sam bila cijeli njegov život', stajalo je na početku videa. Zatim je pokazala Charlesovu fotku kada je imao 25 godina i sebe iz tog vremena. 'Ja tad u 4. osnovne. Učila sam prirodu i društvo, Charles', napisala je Ella i nasmijala pratitelje.

@elladvornik

Ucila sam prirodu i drustvo Charles….

♬ pussy in power beep boop beep - Ruairidh

Inače, Ella je nedavno na svom YouTube kanalu objavila video koji je nazvala 'Ljudi vrijeme je za grudi' i u kojem je otkrila da je povećala i korigirala grudi. 'S obzirom na to da ovaj mjesec obilježavamo prevenciju od raka dojke, htjela sam vam reći da sam prošle godine, dok sam plesala na 'Baby shark' s Balie, napipala ogromnu kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je zaista smetati i počela me boljeti. Iskreno, svašta mi je prošlo kroz glavu. Ja nisam osoba koja ide na redovne preglede, ne volim baš ići, to nije nešto s čime se mogu pohvaliti, ali bojim se da ću nešto naći. Otišla sam na pregled i nasreću ispalo je da je to bila nekakva cista, stvarno je bila velika, pet centimetara. Dva mjeseca sam se patila s tom cistom', ispričala je.

'Ja oduvijek imam male grudi. To jest, ne mogu reći baš male, ono što je kod mene bilo jako specifično je što su moje grudi jako široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je uvijek odgovaralo, pogotovo u mlađim danima i nisam se nikad mogla zamisliti s velikim cicama. Sjećam se, kada sam rodila Balie, mlijeko mi je došlo preko noći... Iako nisam dojila, ispumpavala sam. Kad sam prestala s ispumpavanjem, one su se kao vratile na staro. No, lijeva dojka mi je nekako ostala veća od desne', kazala je te podijelila fotografije grudi prije operacije. Dodala je kako joj je kirurg rekao da nikada nije vidio takvu asimetriju u životu.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

'Nisam osoba koja nosi dekolte, nisam tip koji se voli seksi odijevati, napravila sam to zbog sebe. Kad sam prvi put vidjela grudi, ja sam se us*ala jer su bile preogromne... Trenutačno sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju. Nisam zadovoljna ožiljcima koji su stvarno grozni i odvratni. Mislim da je užasno bitno da dijelim ove informacije s ljudima zato što meni ništa ne šteti, a nekome možda pomogne', istaknula je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals