Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVNO SU SE BLATILI: Hana i Goran ponovno su zajedno, iako su rekli da se nikad neće pomiriti

Došlo je do neočekivanog preokreta u odnosu Hane Rodić i Gorana Jureneca, a mi smo se prisjetili njihovih svađa iz prošlosti.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

Hana Rodić i Goran Jurenec ponovno su zajedno, a društvene mreže pretrpane su čestitkama zbog pomirenja.

Nedavno su nasmiješeni i sretni pozirali zajedno te objavili fotografiju koja je šokirala javnost. Prijatelji i obožavatelji su komentirali ispod fotografije: 'Bilo je i vrijeme', 'Poslije onakvih storyja ovo je šok', a Goran je nadodao 'Ti si moja zauvijek, bebo'. Došlo je do neočekivanog preokreta u njihovom odnosu zato što su se oboje zakleli kako nikada više neće biti zajedno i da su sretniji jedno bez drugog.

Podsjetimo, Hana i Goran prekinuli su svoju turbulentnu vezu još u ožujku ove godine, a poznavajući par, turbulencije i drame u njihovom prekidu nije nedostajalo. Atraktivna crnka javno je ponizila svog partnera na Instagram Storyju s nizom uvreda, prijetnji i optužbi te je nadodala:

'Nisam sama i nikada nisam bila sama kao što je dotični napisao… Ja imam i obitelj i prijatelje, a mogu vam samo reći da sam sretna što sam ga se riješila. Gogi puno sreće tebi i novoj dragoj, žene poput mene ne pate'.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

Međusobna prepucavanja bila su popraćena u medijima, a ona je objavila screenshotove njihovog razgovora u kojem je Goran moli za oprost i pomirenje. Također, objavila je prijetnju: 'Budi dobar da ne ispričam još neke stvari koje si mi radio, a imam i slike… bye b****'.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

Budući da je Rodić bila oštra na jeziku, Jurenec nije ostao dužan te je svoju tugu prebrodio s bivšom djevojkom Claudijom. 'Hana, znam da si osoba koja ne može pretrpjeti ako nisi pravi izbor. Ali predugo sam tu igru za tebe igrao i više ne mogu niti želim. Pomogao sam ti sve do dan danas ili želiš da i ja počnem screeshotove stavljati tko ti npr. plaća AirBnb u kojem si još uvijek jer nisi imala za stan!? Sram te bilo da se spuštaš na taj nivo. Ali kao što sam i već napisao, ništa drugo nisam ni očekivao.'

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram


Ostaje nam da saznamo hoće li ova ljubavna romansa dočekati crkvena zvona ili će ovo biti samo jedna drama u nizu.

U našoj galeriji prisjetite se dramatične svađe. 

Povezane vijesti

https://www.vecernji.hr/showbiz/bila-je-najveca-ljubav-drazena-petrovica-ali-ga-je-odvela-u-smrt-zivot-su-joj-obiljezile-tragedije-1532699

Magazin

Royals