Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UHVAĆENA U JOŠ JEDNOJ LAŽI: Meghan izjavila da je odrastala na jeftinoj salati i u teškim uvjetima pa razljutila javnost

Meghan Markle još je jednom ispala lažljiva nakon veoma upitnih izjava o svom odrastanju.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Meghan i Harry u ožujku su ove godine pokrenuli pravu medijsku trakavicu kada su u iznijeli brojne šokantne informacije u gostovanju kod Oprah Winfrey.

I taman kad je izgledalo kao da je u javnost izašlo sve što je izaći trebalo, saznalo se da je Meghan još jednom lagala i to samo kako bi se, naravno, svidjela narodu. Naime, nedavno je uputila pismo govornici američkog kongresa, Nancy Pelosi, i članu Senata Chucku Summeru te je u 1030 riječi opisala kako je odrastala na salati čija je cijena iznosila pet dolara i da je njezina obitelj prolazila kroz teška vremena.

Povod pismu je Meghanina želja za uvođenjem plaćenog odsustva za roditelje, što je prvi put predstavila za svoj rođendan. No, zaboravila je u pismu napomenuti da je pohađala školu koja je mjesečno koštala 16 tisuća dolara.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia

Naravno da su njezine izjave izazvale negativan stav javnosti jer potvrđuje pretpostavke o tome da Meghan ima političke ambicije u SAD-u nakon što se preselila iz Londona.

Često navodi da je dijete razvedenih roditelja, a nikada ne napominje da su otac i majka bili u odličnim odnosima i da joj je otac plaćao školovanje u jednoj od najboljih holivudskih privatnih škola. Uz to, kada je imala devet godina, otac joj je na kutriji dobio 750 tisuća dolara.

'Priča da je jela salatu od pet dolara i da je njezina obitelj prolazila kroz poteškoće je pokušaj povezivanja s obiteljima koje jedva plaćaju svoje račune. Ljudi koji se žele domoći fotelje koriste ovakve primjere i vidjet ćemo kako će proći jer je njezin otac bio jedan od najboljih holivudskih direktora rasvjete. Njezina obitelj je bila otuđena kao što je i sad ona od kraljevske obitelji. Problem na koji se fokusirala je poprilično bitan, ali mnogi će prepoznati njezino nemilosrdno ponašanje i to je nešto na čemu mora raditi ako želi izaći na izbore', napisao je za nju kraljevski komentator i bivši urednik lista Who&Who, Richard Fitzwilliams.

Povezane vijesti

Magazin

Royals